Anime

Zom 100: Bucket List of the Dead – Publică Un Nou Trailer

Viz Media a început duminică să difuzeze un nou trailer subtitrat în limba engleză pentru anime-ul de televiziune „Zom 100: Bucket List of the Dead” (Zom 100: Zombie ni Naru Made ni Shitai 100 no Koto), adaptat după manga lui Haro Aso și Kotaro Takata. Videoclipul prezintă în avanpremieră atât tema muzicală de deschidere, cât și cea de final. KANA-BOON interpretează melodia de deschidere „Song of the Dead”, iar Shiyui interpretează melodia de final „Happiness of the Dead”.

Anime-ul va avea premiera în Japonia pe 9 iulie.

Videoclipul dezvăluie, de asemenea, mai mulți membri ai distribuției, printre care Makoto Furukawa în rolul lui Kenichiro Ryuzaki și Minami Takahashi în rolul lui Beatrix Amerhauser.

Site-ul anime-ului a dezvăluit, de asemenea, o nouă imagine cheie.

Viz Media a licențiat anime-ul în America de Nord, America Latină, Australia și Noua Zeelandă. Anime-ul este o coproducție Viz Media alături de Shogakukan și Shogakukan-Shueisha Productions Japan.

Anime-ul va debuta pe Hulu și Netflix în Statele Unite pe 9 iulie, la ora 5:00 a.m. EDT. Viz Media va dezvălui datele de premieră pentru „alte platforme de streaming” la o dată ulterioară.

Anime-ul îl va avea în rolul protagonistului Akira Tendo pe Shūichirō Umeda. Tomori Kusunoki joacă în rolul eroinei Shizuka Mikazuki, o lucrătoare într-o companie financiară străină care joacă întotdeauna la sigur în ceea ce privește riscul-recompensă și are o listă internă cu „100 de lucruri pe care trebuie să le faci pentru a nu deveni un zombie”.

Kazuki Kawagoe este regizorul anime-ului la studioul BUG FILMS, iar Hanako Ueda este asistentul de regie. Hiroshi Seko supervizează scenariile serialului, Kii Tanaka este designerul personajelor, iar Junpei Fukuchi este designerul zombi. Makoto Miyazaki compune muzica. Maiko Gōda se ocupă de „selecția muzicii”, iar Dugout se ocupă de producția de sunet. Shogakukan-Shueisha Productions produce anime-ul.

Viz Media a licențiat manga, iar aceasta descrie povestea:
„Supraviețuirea unei apocalipse zombi este mai bună decât a fi un sclav salariat în orice zi! După ce a petrecut ani de zile muncind ca sclavul pentru o companie care îi frânge sufletul, viața lui Akira și-a pierdut strălucirea. Locuiește într-un apartament plin de gunoaie, salariul său este groaznic și nici măcar nu are curajul de a-și mărturisi dragostea față de frumoasa sa colegă de serviciu. Dar când o apocalipsă zombi face ravagii în orașul său, îi dă impulsul de care are nevoie pentru a trăi pentru el însuși. Acum, Akira are misiunea de a finaliza toate cele 100 de lucruri de pe lista sa de dorințe înainte de a… ei bine, de a da cu piciorul la găleată.”

Manga a debutat în revista Sunday GX de la Shogakukan în octombrie 2018. Seria a fost nominalizată pentru un premiu Eisner.

Manga inspiră un film live-action care va debuta pe Netflix la nivel mondial în 2023. Manga Alice in Borderland a lui Aso a inspirat o adaptare a unui serial live-action care a debutat pe Netflix în decembrie 2021. Al doilea sezon a debutat pe Netflix la nivel mondial în decembrie 2022.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *