Anime

Why Raeliana Ended Up at The Duke’s Mansion – Anunță Premiera din 10 Aprilie

Contul oficial de Twitter pentru anime-ul de televiziune „Why Raeliana Ended Up at The Duke’s Mansion”, mai numit și „Kanojo ga Kōshaku-Tei ni Itta Riyū” sau prescurtat „Koshakutei”, adaptat după manhwa creată de Milcha și Whale, a dezvăluit marți că anime-ul va avea premiera pe 10 aprilie pe AT-X, Tokyo MX și BS11. Crunchyroll va transmite anime-ul.

Yen Press publică manhwa în engleză și descrie povestea de dragoste:
„Eunha Park era doar o fată obișnuită, care dorește cu disperare să intre la facultate, dar când în sfârșit ajunge, bucuria ei este întreruptă când este împinsă de pe un acoperiș – doar pentru a se trezi ca Raeliana McMillan, un personaj dintr-un roman a cărui moarte servește drept catalizator pentru evenimentele poveștii. Dar Raeliana refuză să moară a doua oară și este hotărâtă să-și schimbe soarta, orice ar fi!

Whale a bazat manhwa pe romanul original al lui Milcha. Serviciul Piccoma serializează manhwa în Japonia.

Junichi Yamamoto regizează anime-ul la Typhoon Graphics. Mitsutaka Hirota se ocupă de scenariile serialului. Haruna Hashimoto proiectează personajele, iar Kio Edamatsu proiectează recuzita. Keiji Inai compune muzica, iar Lantis produce muzica. Artistul SERRA interpretează piesa tematică de final „Always and Forever”.

Yume Miyamoto joacă în anime ca Raeliana McMillan/Rinko Hanasaki.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *