26 septembrie 2022
Anime

Welcome to Demon School, Iruma-kun – Sezonul 3 – Premiera

Contul oficial de Twitter pentru anime-ul de televiziune Welcome to Demon School, Iruma-kun ( Mairimashita! Iruma-kun ) a anunțat luni că cel de-al treilea sezon va debuta pe 8 octombrie. Contul a dezvăluit și un nou vizual.

Sezonul va prezenta membri ai personalului principal care revin. Makoto Moriwaki revine pentru a regiza cel de-al treilea sezon la Bandai Namco Pictures, cu Kazuyuki Fudeyasu din nou responsabil de compoziția serialului. Yumiko Hara va fi noul designer de personaje. Akimitsu Honma compune din nou muzica.

Al treilea sezon se va concentra pe Iruma care concurează cu colegii de clasă pentru a aduna ingrediente într-o junglă demonică, totul pentru a se pregăti pentru un festival al recoltei viitor.

Primul anime a avut premiera în octombrie 2019 pe NHK Educational și a avut 23 de episoade. Crunchyroll a transmis anime-ul așa cum a fost difuzat în Japonia sub titlul Welcome to Demon School, Iruma-kun și a transmis, de asemenea, un dub în engleză. Cel de-al doilea sezon a avut premiera în aprilie 2021. Crunchyroll a transmis serialul în timp ce a fost difuzat și a debutat cu o dublare în engleză în iunie 2021.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.