Anime

Vinland Saga Sez. 2 – Publică Un Nou Trailer

Twin Engine a difuzat luni un nou trailer pentru cel de-al doilea sezon al anime-ului de televiziune „Vinland Saga”, adaptat după manga lui Makoto Yukimura, dezvăluind melodia de final a anime-ului „Without Love” de LMYK.

Al doilea sezon al anime-ului va avea premiera pe 9 ianuarie pe Tokyo MX, AT-X, BS11 și Gifu Broadcasting.

Anime-ul va fi difuzat în Japonia pe Netflix și alte servicii. Netflix va difuza, de asemenea, anime-ul în întreaga lume, cu excepția Chinei, iar Crunchyroll va difuza sezonul în întreaga lume, cu excepția Asiei. Crunchyroll va transmite, de asemenea, sezonul cu dublaj în engleză, spaniolă din America Latină, portugheză braziliană, germană și franceză la o dată ulterioară.

Membrii distribuției care revin includ:
Yūto Uemura ca Thorfinn
Kensho Ono ca Canute
Akio Ohtsuka ca Thorkell
Yōji Ueda ca Leif Ericson

Noi membri ai distribuției includ:
Shunsuke Takeuchi ca Einar
Mayumi Sako ca Arnheid
Fuminori Komatsu în rolul șarpelui
Yuu Hayashi ca Olmar
Taiten Kusunoki ca Thorgil
Hideaki Tezuka ca Ketil
Mugihito ca Sverkel

Personalul primului sezon se va întoarce pentru al doilea sezon la studioul de animație MAPPA în loc de Wit Studio. Shūhei Yabuta se întoarce pentru a regiza anime-ul. Hiroshi Seko supraveghează și scrie din nou scenariile seriei. Takahiko Abiru se întoarce pentru a crea personajele. Yutaka Yamada compune din nou muzica.

Primul sezon al anime-ului a avut premiera în iulie 2019. Amazon Prime Video a difuzat anime-ul atât în ​​Japonia, cât și în străinătate. Sentai Filmworks a licențiat anime-ul pentru lansarea video acasă. HIDIVE și Netflix au început să transmită serialul în iulie.

Yukimura a lansat seria în Kodansha’s Weekly Shōnen Magazine în 2005, dar Kodansha a mutat seria în Afternoon mai târziu în acel an. Yukimura a început să deseneze al patrulea și ultimul arc al manga în noiembrie 2019. Seria are peste 7 milioane de exemplare în circulație.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *