25 septembrie 2022
Anime

VazzRock – Un Nou Anime Muzical cu Premiera în Toamnă

Site-ul oficial pentru VazzRock the Animation, adaptarea anime pentru televiziune a grupurilor Vazzy și Rock Down ale francizei Tsukino Talent Production (TsukiPro), a anunțat vineri că serialul va avea premiera în această toamnă la Tokyo MX, BS Nippon Television și alte posturi. Site-ul web a dezvăluit, de asemenea, personalul și distribuția care se întoarce din proiectele anterioare.

Distribuția include:
Tarusuke Shingaki ca Takaaki
Yūsuke Kobayashi ca О̄ka
Masahiro Yamanaka ca Issa
Yusuke Shirai ca Futaba
Tsubasa Sasa ca Naosuke
Shun Horie ca Yuma
Yukitoshi Kikuchi ca Shō
Yoshiaki Hasegawa ca Haruto
Takuya Satō ca Reiji
Taito Ban ca Ayumu
Takuya Masumoto ca Gaku
Keisuke Komoto ca Ruka

Episoadele se vor concentra pe următoarele personaje:
Episoadele 1-2: Takaaki și О̄ka
Episoadele 3-4: Shō și Haruto
Episoadele 5-6: Issa și Futaba
Episoadele 7-8: Reiji și Ayumu
Episoadele 9-10: Naosuke și Yuma
Episoadele 11-12: Gaku și Ruka
Episodul 13: „VAZZROCK LIVE FLAWLESS”

Vazzy și Rock Down cântă fiecare o versiune a piesei tematice de deschidere. Fiecare personaj va cânta o melodie tematică de final.

Nobuhiro Takamoto regizează serialul. Eriko Matsudase ocupă de compoziția serialului. Natsuo proiectează personajele spectacolului. Koyori Tsuda proiectează personajele chibi super-deformate. Minefumi Harada și Yuzuko Hanai sunt regizori de animație. Shuntar Inami compune muzica la Precious tone.

Ayako Ōki proiectează costumele, iar Hiroshi Ogawa proiectează recuzita. Tsukasa Ohira se ocupă de decorul artistic. Scott MacDonaldeste directorul artistic. Yukiko Yamaguchi se ocupă de designul culorilor. Atsushi Kanо̄ este directorul de fotografie. Hitomi Sudо̄ se ocupă de editare. Takatoshi Hamano este directorul de sunet. Shinobu Nakgawa se ocupă de producția de animație la PRA. Yoshiki Sakamoto este și producător de animație. Fujiwara este creditată pentru povestea originală, iar compania de producție VazzAni este creditată pentru lucrare.

Designul de personaje pentru Takaaki Mamiya și Shō Onoda este mai jos.

Grupul fictiv de șase membri Vazzy și grupul fictiv de șase membri Rock Down au început activitățile în 2018 cu lansări de CD-uri.

Franciza TsukiPro include și două sezoane anime din „Tsukiuta. THE ANIMATION”, care se concentrează pe lunile antropomorfizate. Franciza se concentrează în jurul unității de idoli Tokyo Six Gravity (compusă din personaje care reprezintă decembrie până în mai) și unității rivale de frați Procellarum (compusă din idoli născuți în vestul Japoniei și reprezentând iunie până în noiembrie). Primul sezon anime de televiziune a avut premiera în Japonia în iulie 2016. Funimation a difuzat serialul așa cum a fost difuzat în Japonia, apoi l-a oferit pe Blu-ray Disc în septembrie 2017. „Tsukiuta. THE ANIMATION 2” a avut premiera pe 7 octombrie. Inițial, anime-ul a fost programat să aibă premiera în 2019, înainte de a fi amânat până în aprilie 2020, iar apoi din nou până în iulie 2020, înainte de această ultimă amânare până în octombrie.

Franciza include și două sezoane ale francizei TsukiPro the Animation. Primul serial anime a avut premiera în octombrie 2017, iar Crunchyroll a transmis serialul în timp ce a fost difuzat în Japonia. Continuarea TsukiPro the Animation 2 va avea premiera la televizor în vara anului 2021. Animeul se concentrează pe grupurile în franciză SolidS, SOARA, QUELL și Growth.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.