26 septembrie 2022
Anime

Uzaki-chan wa Asobitai! – Sezonul 2 – Publică Un Nou Trailer Promoțional

Personalul anime-ului de televiziune „Uzaki-chan Wants to Hang Out!”, mai numit și „Uzaki-chan wa Asobitai!”, adaptat după manga creată de Take, a dezvăluit joi al doilea videoclip promoțional pentru cel de-al doilea sezon al anime-ului. Videoclipul prezintă melodia tematică de final „Happy Life” a grupului virtual de cântăreți MKLNtic.

Anime-ul va avea premiera pe 1 octombrie pe AT-X și ABC TV, pe 2 octombrie pe Tokyo MX și pe 3 octombrie pe TV Aichi și BS11. D Anime Store va difuza anime-ul în Japonia începând cu 1 octombrie.

Titlul celui de-al doilea sezon este „Uzaki-chan Wants to Hang Out! ω”, sau „Uzaki-chan wa Asobitai! ω”, cu „ω” pronunțat ca „double”.

Kano și Uzaki-chan se întorc pentru a interpreta noua melodie drept temă de deschidere „Ichigro Ichie Celebration” (Once-in-a-Lifetime Celebration).

Unul dintre regizorii de episod din primul sezon, Shin’ichi Fukumoto, este acum asistentul de regie al sezonului doi. În noul sezon, Masahiko Suzuki și Shinpei Koikawa se alătură lui Manabu Kurihara în calitate de directori șefi de animație. Satoshi Ōkubo este atât noul director de artă, cât și artist de decor artistic. Haruko Nobori și Yūsuke Yamamoto reprezintă noul artișt cheie de culoare și, respectiv, directorul de compoziție al fotografiei. INCS toenter Co. îi se alătură zuvo privind producția de sunet. Satoshi Igarashi colaborează acum cu Tatsuya Yano, Yuri Morita și Naoki Tani la muzică.

Primul sezon a avut premiera în Japonia în iulie 2020 și a fost difuzat pentru 12 episoade. Funimation a transmis sezonul în timp ce a fost difuzat în Japonia.

Kazuya Miura a regizat primul sezon anime la ENGI. Takashi Aoshima a supravegheat scenariile seriei, iar Manabu Kurihara a conceput personajele.

Seven Seas lansează manga în engleză și descrie povestea:
„Singura dorință a lui Sakurai Shinichi este puțină pace și liniște. Dar Uzaki Hana – subclasa lui zbuciumată și bine dotată – are alte planuri. Tot ce vrea ea este să iasă și să-și bată joc de el. Cu ajutorul farmecului ei și persistenței pline de viață, acesta ar putea fi doar începutul unei relații frumoase!”

Take a lansat manga pe Niconico în decembrie 2017, ca parte a mărcii Dra Dra Sharp#.

Poster oficial Uzaki-chan wa Asobitai!

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.