Anime

Urusei Yatsura – Trailer – O Nouă Adaptare Anime cu Premiera în Octombrie

Site-ul oficial al noului anime de televiziune adaptat după manga Urusei Yatsura, creată de Rumiko Takahashi, a postat joi primul videoclip promoțional complet al anime-ului, cu imagini de animație și prima ilustrație cheie. Videoclipul anunță încă doi membri ai distribuției, mai mulți membri ai personalului și premiera din octombrie a anime-ului.

Membrii distribuției nou anunțați sunt:
Wataru Takagi ca Cherry
Miyuki Sawashiro ca Sakura

Takahiro Kamei este regizorul serialului. Masaru Yokoyama compune muzica. Ceilalți membri ai personalului nou anunțați sunt:
Design sub-personaj: Kazuhiro Takamura, Mikio
Design mecanic: JNTHED, Yoshihiro Sono
Design prop: Ryō Hirata
Design artistic: Kaoru Aoki
Director artistic: Masanobu Nomura
Artist cheie de culoare: Ayaka Nakamura
Director CG: Kanji Ōshima
Director de compoziție de fotografie: Yuuichirou Nagata
Montaj: Kiyoshi Hirose
Regizor de sunet: Yoshikazu Iwanami

Animeul va adapta povești selectate din manga și va dura patru cursuri narative sau un an întreg, deși nu neapărat consecutiv.
Hiroshi Kamiya va avea vocea lui Ataru Moroboshi, iar Sumire Uesaka va avea vocea lui Lum.

Ceilalți membri ai distribuției includ:
Maaya Uchida ca Shinobu Miyake
Mamoru Miyano ca Shūtarō Mendō

Hideya Takahashi și Yasuhiro Kimura regizează anime-ul la David Production, iar Yuuko Kakihara supraveghează scenariile seriei. Naoyuki Asano este responsabil de proiectarea personajelor.

Anime-ul va fi difuzat în blocul de programare Noitamina de pe Fuji TV și alte canale pentru a marca cea de-a 100-a aniversare a editorului manga Shogakukan.

Viz Media a început să publice manga în ediții omnibus 2-în-1 în primăvara anului 2019, cu noi traduceri. Viz descrie seria:
„Revizuiește apreciata comedie romantică despre un băiat uman ghinionist care întâlnește o frumoasă prințesă extraterestră spațială în această ediție cu dimensiuni mari, cu traduceri cu totul noi și modele de copertă noi. În serial, întâlnirile supranaturale ale lui Ataru Moroboshi cu genul feminin încep atunci când el a ales să joace tag cu o prințesă extraterestră pe nume Lum care invadează pământul cu OZN-ul ei. Ataru are zece zile să atingă coarnele lui Lum sau extratereștrii vor prelua pământul! După cum se dovedește, jocul tag-ului este doar începutul necazurilor lui Ataru, deoarece el continuă să atragă întâlniri ciudate cu ființe din altă lume, cum ar fi frumosul spirit al zăpezii Oyuki și sexy spiridușul corb prințesa Kurama!”

Seria manga a apărut în revista Weekly Shonen Sunday a lui Shogakukan din 1978 până în 1987. Viz Media a lansat anterior o parte a seriei în engleză sub titlurile Lum și The Return of Lum în anii 1990.

Manga a inspirat o serie anime de televiziune care a rulat din 1981 până în 1986, diverse filme anime și o serie originală de anime video (OVA). AnimEigo a lansat cea mai mare parte a anime-ului anterior cu difuzări video tv, cu excepția filmului Urusei Yatsura: Beautiful Dreamer pe care Central Park Media l-a lansat separat. După ce licențele acestor companii au expirat, Discotek Media a reeditat filmele.

Sursă: Twitter Oficial

1 Comment

  • George1000 3 decembrie 2022

    In sfarsit ati aparut. Abia asteptam sa apara cineva dispus sa imi traduca acest anime

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *