Anime

Tsuyokute New Saga – O Nouă Adaptare – Trailer

ABC Animation a postat miercuri un videoclip promoțional pentru a anunța că seria de romane ușoare Tsuyokute New Saga inspiră un anime de televiziune care va avea premiera în iulie anul viitor.

Povestea este plasată într-o lume pustiită de o invazie demonică. Protagonistul Kyle îl supune pe regele demon cu ultimele puteri rămase, dar apoi este trimis înapoi cu patru ani în trecut. Înarmat cu amintirile și experiențele vieții sale anterioare, el profită de această a doua șansă la viață pentru a se asigura că istoria tragică nu se repetă.

Vedetele anime:

Yūma Uchida ca Kyle

Hiro Shimono ca Seran

Fairouz Ai ca Lise

Asami Seto ca Urza

Minami Takahashi ca Sildonia

Norikazu Ishigooka ( regizorul episodului Midnight Occult Civil Servants ) regizează anime-ul la Sotsu, Makaria și Yokohama Animation Lab. Nilitsu proiectează desenele originale ale personajelor, iar Atsushi Asahi este creditat pentru designul personajelor. Kenta Ihara se ocupă de scenariile seriei. Shachō (SOIL&”PIMP”SESSIONS) și Hironori Anazawa ( Birdie Wing -Golf Girls’ Story-, Scarlet Nexus ) compun muzica.

AlphaPolis publică atât seria de romane ușoare, cât și adaptarea manga a lui Jun Miura. Fuse și Miura au desenat ilustrații pentru a sărbători știrile anime.

Sursă: Comic Natalie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *