Anime

Tsurune: Tsunagari no Issha – Al doilea sezon confirmă premiera in Ianuarie 2023

Kyoto Animation a anunțat vineri că anime-ul său de televiziune „Tsurune” primește un al doilea sezon intitulat „Tsurune: Tsunagari no Issha”, sau „Tsurune: The Connecting Arrow”, care va avea premiera în ianuarie 2023.

Jun Fukuyama se alătură distribuției anime-ului ca Eisuke Nikaidō. Printre membrii distribuției se numără Yūto Uemura ca Minato Narumiya și Kensho Ono ca Shū Fujiwara. Takuya Yamamura se întoarce pentru a regiza noul sezon.

Un videoclip promoțional va debuta pe 26 august la un eveniment de salutare pentru filmul anime Gekijōban Tsurune: Hajimari no Issha.

Primul anime de televiziune a avut premiera în Japonia pe canalul NHK-General în octombrie 2018. Sentai Filmworks a licențiat anime-ul și a difuzat serialul pe Crunchyroll și HIDIVE (cu o dublare în engleză) așa cum a fost difuzat în Japonia. Sentai Filmworks a lansat anime-ul pe tv de acasă în ianuarie 2020. Lansarea a inclus un anime video original și un episod al 14-lea nedifuzat.

Pony Canyon USA descrie povestea spectacolului:

„Povestea începe cu Minato Narumiya, care își începe anul în primul rând la liceul local Kazemai. Domnul Tommy, consilier al clubului japonez de tir cu arcul, este dornic să-l recruteze pe Minato, precum și pe prietenii săi din copilărie Seiya Takehaya și Ryohei Yamanouchi. Ryohei îl convinge pe reticentul Minato să participe la orientarea Clubului, unde îi întâlnește și pe Kaito Onogi și Nanao Kisaragi.
Impresionat de Minato, domnul Tommy îl prezintă ca fiind un talent rar japonez de tir cu arcul și îi cere să demonstreze în fața tuturor. Cu toate acestea, săgeata lui Minato nu reușește să lovească marcajul deoarece este afectat de o stare gravă… Minato, Seiya, Ryohei, Nanao și Kaito.
Tirul cu arcul japonez îi aduce împreună. Ce vor obține în timp ce se luptă în tinerețea lor frumoasă, dar „amară”?”

Filmul Gekijōban Tsurune: Hajimari no Issha (Tsurune The Movie: The First Arrow) a fost lansat vineri în Japonia. Takuya Yamamura s-a întors pentru a regiza filmul la Kyoto Animation. Yamamura a scris și scenariul, sub supravegherea scenaristului Michiko Yokote. Miku Kadowaki a revenit ca designer de caractere. Masaru Yokoyama l-a înlocuit pe Harumi Fuuki ca compozitor.

Franciza anime se bazează pe romanul cu același nume creat de Kotoko Ayano.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *