Anime

Tsurune: The Linking Shot – Un Nou Trailer Anunță Premiera din 4 Ianuarie

Site-ul oficial pentru „Tsurune: The Linking Shot”, mai numit și „Tsurune: Tsunagari no Issha”, al doilea sezon al anime-ului de televiziune „Tsurune”, a dezvăluit vineri un nou videoclip promoțional, un nou poster, mai mulți membri ai distribuției și debutul din 4 ianuarie.

HDIVE va transmite anime-ul pe măsură ce acesta este difuzat.

Noi membri ai distribuției includ:
Jun Fukuyama ca Eisuke Nikaidō
Takayuki Kondō ca Kōshirō Fuwa
Yūya Hirose ca Tōma Higuchi
Yuichiro Umehara ca Reiji Aragaki
Yōhei Azakami ca Kenyū Ōtaguro

Printre membrii distribuției se numără Yūto Uemura ca Minato Narumiya și Kensho Ono ca Shū Fujiwara. Takuya Yamamura se întoarce pentru a regiza noul sezon. Luck Life interpretează tema melodiei de deschidere a sezonului „℃” (pronunțată „Do-Si”), iar Tei interpretează melodia sa de final „Hitominaka”.

Primul anime de televiziune a avut premiera în Japonia pe canalul NHK -General în octombrie 2018. Sentai Filmworks a licențiat anime-ul și a transmis serialul pe Crunchyroll și HIDIVE (cu o dublare în engleză) așa cum a fost difuzat în Japonia. Sentai Filmworks a lansat anime-ul pe Blu-Ray în ianuarie 2020. Lansarea a inclus un anime video original, episodul al 14-lea nedifuzat.

Pony Canyon USA descrie povestea spectacolului:

„Povestea începe cu Minato Narumiya, care își începe anul în primul rând la liceul local Kazemai.
Domnul Tommy, consilier al clubului japonez de tir cu arcul, este dornic să-l recruteze pe Minato, precum și pe prietenii săi din copilărie Seiya Takehaya și Ryohei Yamanouchi. Ryohei îl convinge pe reticentul Minato să participe la orientarea Clubului, unde îi întâlnește și pe Kaito Onogi și Nanao Kisaragi.
Individându-l pe Minato, domnul Tommy îl prezintă ca un talent rar japonez de tir cu arcul și îi cere să demonstreze în fața tuturor. Cu toate acestea, săgeata lui Minato nu reușește să lovească marcajul deoarece este afectat de o stare gravă… Minato, Seiya, Ryohei, Nanao și Kaito.
Tirul cu arcul japonez îi aduce împreună. Ce vor obține în timp ce se luptă prin tinerețea lor frumoasă, dar „amară”?„

Franciza anime se bazează pe romanul cu același nume al lui Kotoko Ayano.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *