Anime

Tower of God Sezonul 2 – Publică primul trailer promoțional

Contul de Twitter WEBTOON a anunțat oficial că sezonul 2 din anime-ul „Tower of God” este oficial în lucru. Crunchyroll a publicat atât primul trailer pentru noul sezon cât și un poster aferent. Trailerul conține o recapitulare de la primul sezon și câteva scene noi care servesc drept teaser pentru ceea ce urmează.

Anunțul Sezonului 2 din Tower of God a fost urmat de o serie de greșeli și postări accidentale. Contul oficial de Twitter Webtoon a anunțat la 10:30 inițial, dar a șters tweet-ul 20 de minute mai târziu. Videoclipul anunțat pe profilul de twitter „Tower of God” a fost și el postat și apoi șters rapid. În timp ce toate acestea se întâmplau, Crunchyroll găzduia un panou dedicat anime-ului la Crunchyroll Expo, unde erau dezvăluite mai multe anunțuri. Chiar dacă panoul a fost transmis și live, a fost aproape imposibil de vizionat din cauza opririlor constante a videoclipului care era offline la fiecare 30 de secunde.

Adaptarea anime Tower of God avut premiera în sezonul din primăvară 2020. A fost animat de Telecom Animation Film și a fost prezentat publicului de peste mări ca unul dintre Crunchyroll Originals. Sezonul a avut 13 episoade și a fost regizat de Takashi Sano. Erika Yoshida a făcut compoziția serialului și a scris câteva dintre scenariile episoadelor. Masashi Kudo și Miho Tanino au făcut desenele personajelor; Tanino a fost și director șef de animație. Kevin Penkin a compus muzica.

Distribuția principală a inclus:
Taichi Ichikawa ca Bam/Yoru
Saori Hayami ca Rachel
Nobuhiko Okamoto ca Aguero Agnis Khun
Rie Suegara ca Endorsi Jahad
Akira Sekine ca Anaak Jahad
Kenta Miyake ca Rak Wraithraiser
Daisuke Ono ca Lauroe Phonsekal
Daisuke Kishio ca Hansung Yu
Yoko Hikasa ca Hwaryun
Kenjiro Tsuda ca Lero Ro
Mariko Honda ca Yuri Jahad

Tower of God a început serialul în 2010 pe platforma Naver Webtoon și de atunci a primit o ediție tipărită de către Young Com. Manhwa a fost tradus în engleză de Line Webtoon în iulie 2014 și este în prezent puțin în urma lansării coreene.

Webtoon-ul este momentan în pauză, în urma unui anunț al SIU care a declarat că vrea să-și ia timp liber și să se dedice să facă ceva de care atât el, cât și fanii ar fi mândri. De acum, cel de-al 133-lea episod va fi ultimul înainte de începerea pauzei.

Crunchyroll transmite anime-ul și descrie intriga astfel:
„Ajungi în vârf și totul va fi al tău. În vârful turnului există totul în această lume și totul poate fi al tău. Poți deveni un zeu. Aceasta este povestea începutului și a sfârșitului lui Rachel, fata care a urcat în turn ca să poată vedea stelele și Bam, băiatul care nu avea nevoie de nimic în afară de ea.”

Sursă: Twitter Webtoon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *