Anime

TONIKAWA: Over The Moon For You – Un Nou Trailer Anunță Debutul Sezonului 2 în 2023

Site-ul oficial pentru „TONIKAWA: Over The Moon For You”, anime-ul adaptat după manga „Fly Me to the Moon”, mai numită și „Tonikaku Kawaii”, creată de Kenjirō Hata, a dezvăluit luni un nou poster, un videoclip promoțional și debutul din 2023 pentru cel de-al doilea sezon al anime-ului.

Crunchyroll va difuza al doilea sezon în America de Nord, America Centrală, America de Sud, Europa, Africa, Oceania, Orientul Mijlociu și CSI. Al doilea sezon va prezenta o distribuție și personal care revin.

Comedia urmărește un băiat pe nume Nasa care întâlnește o fată „în general drăguță” pe nume Tsukasa în ziua examenelor sale de admitere la liceu și se îndrăgostește imediat de ea. Nasa îi mărturisește sentimentele, dar răspunsul ei este că va ieși cu el doar dacă se căsătoresc. Ani mai târziu, la împlinirea a 18 ani a Nasei, ea pare să se căsătorească brusc. Astfel începe stilul de viață de proaspăt căsătorit al lui Nasa.

Primul anime de televiziune a avut premiera în octombrie 2020 și a fost difuzat pentru 12 episoade. Crunchyroll a transmis serialul în timp ce a fost difuzat. Crunchyroll a transmis, de asemenea, un dublaj în engleză pentru anime, precum și dublajuri în spaniolă, portugheză, franceză și germană. Tonikaku Kawaii SNS, un anime video original (OVA) pentru serie, a fost livrat pe Blu-ray Disc în Japonia în august 2021 și a început difuzarea pe Crunchyroll în aceeași zi.

Noul episod al anime-ului va fi difuzat marți în Japonia. Noul episod se intitulează „Seifuku” (Uniformă) și va prezenta distribuția și personalul care revin. Crunchyroll va transmite episodul. Crunchyroll Expo 2022 a avut premiera episodul pe 6 august.

Distribuitorul cu sediul în Europa Anime Limited a anunțat vineri, la panelul său Anime NYC, că va lansa un disc Blu-ray ediție de colecție a primului sezon al anime-ului.

Hata a lansat manga în Weekly Shonen Sunday în februarie 2018. Viz Media lansează manga în engleză.

Sursă: Youtube WarnerBros Japan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *