25 septembrie 2022
Anime

Tokyo Mew Mew New – Un Nou Trailer Anunță Sezonul 2 în Aprilie 2023

Site-ul oficial al „Tokyo Mew Mew New”, anime-ul complet nou adaptat după manga „Tokyo Mew Mew”, creată Reiko Yoshida și Mia Ikumi, a anunțat miercuri printr-un nou videoclip promoțional că serialul va primi un al doilea sezon în aprilie 2023 la TV Tokyo și afiliații săi.

Al 12-lea și ultimul episod din primul sezon a fost difuzat în aceeași zi. Episodul a prezentat un cântec de inserție „my sweet heart (New ♡ver.)” de Yūki Tenma ca Ichigo Momomiya. Site-ul a început să difuzeze melodia de inserție, care include filmarea de final a episodului și, de asemenea, conține spoilere.

Serialul va primi un eveniment „Tokyo Mew Mew New ♡ Special Event Cat!! Shite SuperParty” la J: COM Hall Hachioji pe 26 februarie 2023 cu membrii distribuției. De asemenea, va avea loc o citire live a unui nou scenariu în perioada 7-8 ianuarie 2023 la Jiji Press Hall din Tokyo.

Smewthie, unitatea compusă din cei cinci membri ai distribuției principale, va face o dramă de lectură în direct pe 22 noiembrie, un eveniment de Crăciun pe 22 decembrie și o performanță live în martie 2023. Noul CD al lui Smewthie va fi lansat pe 18 ianuarie 2023.

Anime-ul a avut premiera pe 6 iulie. HIDIVE transmite serialul în flux în timp ce este difuzat în Japonia.

Animeul îl urmărește pe Ichigo Momomiya, o fată care se transformă în Mew Ichigo (Strawberry) cu puterea pisicii leopard Iriomote de a salva Pământul de extratereștrii paraziți Chimera Anima.

Vedetele emisiunii:
Yūki Tenma ca Ichigo Momomiya
Mirai Hinata ca Mint Aizawa
Ryōko Jūni în rolul Salată Midorikawa
Rian Toda ca Pudding (Purin) Fong
Momoka Ishii ca Zakuro Fujiwara
Yūma Uchida ca Masaya Aoyama
Yūichi Nakamura ca Ryō Shirogane
Yusuke Shirai ca Keiichirō Akasaka
Kaori Ishihara ca Masha

Cei cinci membri principali ai distribuției au format o unitate numită Smewthie, iar primul lor single a fost lansat digital în martie 2021.

Takahiro Natori regizează anime-ul la Yumeta Company și Graphinica, iar Yuka Yamada este responsabilă de scenariile seriei. Satoshi Ishino proiectează personajele, iar Toshiki Kameyama regizează sunetul. Yasuharu Takanashi de la Team-MAX compune muzica.

Anime-ul va marca cea de-a 20-a aniversare manga, precum și cea de-a 65-a aniversare a revistei Nakayoshi, creată de Kodansha, care a serializat-o inițial. Personalul a anunțat anime-ul în aprilie 2020.

Yoshida și regretatul Ikumi și-au serializat manga originală Tokyo Mew Mew magical girl din 2000 până în 2003 (cu Kodansha creditat pentru conceptul original al francizei), iar Tokyopop a publicat toate cele șapte volume în engleză. Kodansha Comics a lansat manga în trei volume omnibus cu o nouă traducere în 2011.

Manga a inspirat o serie anime de televiziune cu 52 de episoade din 2002 până în 2003.

Sursă: Website Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.