Anime

The Wrong Way to Use Healing Magic – Publică Primul Trailer

Site-ul oficial al anime-ului „The Wrong Way to Use Healing Magic”, intitulat și „Chiyu Mahō no Machigatta Tsukai-kata: Senjō o Kakeru Kaifuku Yōin”, a dezvăluit Miercuri primul poster și primul videoclip promoțional al anime-ului. Site-ul și videoclipul anunță personalul anime-ului și debutul din 2024.

Ilustratorul KeG a desenat o ilustrație pentru a comemora adaptarea anime:

Takahide Ogata este regizorul anime-ului la Studio Add și Shinei Animation. Shogo Yasukawa se ocupă de scenariile serialului, iar Yōko Tanabe desenează personajele.

„Slapstick isekai fantasy cu gaguri și bătălii” începe atunci când Usato, un licean obișnuit, se întâmplă să dea peste președintele consiliului elevilor Suzune și colegul de clasă Kazuki în drum spre casă. Toți trei sunt brusc înghițiți de un cerc magic și transportați într-o altă lume.

Cei trei sunt chemați ca eroi pentru a salva un regat de armata unui rege demon – dar, doar Suzune și Kazuki au ceea ce le trebuie pentru a fi eroi. Usato a fost pur și simplu târât în această călătorie.

Cu toate acestea, lucrurile se întorc când Usato este descoperit că are cunoștințele rare ale unui mag vindecător. El este răpit de o femeie care se identifică drept Rose, liderul corpului de salvare, și este recrutat în rândurile ei.

Kurokata a lansat seria de romane ușoare pe site-ul Shōsetsuka ni Narō în martie 2014, iar imprintul MF Books a publicat cel de-al 12-lea volum tipărit cu ilustrații de KeG în martie 2020. Reki Kyūgazan adaptează povestea într-o manga, iar Kadokawa a publicat cel de-al 12-lea volum pe 25 martie.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *