Anime

The Vampire Dies in No Time – Sezonul 2 – Trailer

Frontier Works a început să difuzeze luni un al doilea videoclip promoțional și o reclamă pentru cel de-al doilea sezon al anime-ului de televiziune The Vampire Dies in No Time ( Kyūketsuki Sugu Shinu ). Videoclipurile previzualizează melodia tema de deschidere și dezvăluie că spectacolul va avea premiera pe 9 ianuarie.

Ayumu Murase îl va juca pe Mikazuki, un vampir care a venit la Shin-Yokohama pentru a extermina vampiri. Jun Fukuyama, care își dă vocea și personajul principal Dralc, se va întoarce pentru a interpreta noua temă de deschidere „NEW DRAMA PARADISE”. TRD, Takayuki Kondō și „unitatea vocală tehnologică” a lui Daisuke Ono se vor întoarce pentru a interpreta noua melodie de final „Cozy Crazy PARTY!”

Hiroshi Koujina ( Grenadier, 2011 Hunter x Hunter ) se întoarce pentru a regiza anime-ul la Madhouse. Toshi Takame este responsabil de compoziția și scenariul serialului. Yukie Sugawara (primul sezon al lui The Vampire Dies in No Time, Overlord, Kino’s Journey – The Beautiful World, No Guns Life ) a fost anunțat inițial că se va ocupa de scenariile serialului. Mayuko Nakano ( Maiden Rose, WWW.WAGNARIA!! ) se întoarce pentru a proiecta personajele și este, de asemenea, director șef de animație.

Primul sezon a avut premiera în Japonia în octombrie 2021, iar Funimation a transmis anime-ul așa cum a fost difuzat în Japonia. Primul sezon a avut 12 episoade.

Manga-gag se concentrează pe Dralc, un vampir de care se zvonește că este invincibil. Vânătorul de vampiri Ronaldo merge la castelul lui Dralc după ce a auzit că Dralc a răpit un copil. Dar când Ronaldo ajunge la castel, constată că Dralc continuă să moară pentru fiecare lucru mărunt și se transformă în praf. Adevărata natură a lui Dralc este cea a celui mai slab vampir dintre toți.

Sursă: YouTube Frontier Works

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *