Anime

The Tunnel to Summer, the Exit of Goodbye – Trailer – Premiera

Personalul filmului anime din filmul The Tunnel to Summer, the Exit of Goodbye ( Natsu e no Tunnel, Sayonara no Deguchi ) a dezvăluit luni un nou trailer pentru film. Trailer-ul prezintă în avans piesa tematică a filmului „Preromance” a cântărețului-compozitor eill. Personalul a dezvăluit, de asemenea, o nouă imagine și mai mulți membri ai distribuției pentru film.

Tasuku Hatanaka se alătură distribuției ca prietenul lui Kaoru, Shōhei Kaga. Arisa Komiya îl interpretează pe Koharu Kawasaki, colegul beligerant al lui Anzu. Haruka Terui joacă rolul profesorului Hamamoto-sensei al lui Kaoru și Anzu. Rikiya Koyama îl joacă pe tatăl lui Kaoru. Seiran Kobayashi o interpretează pe sora mai mică a lui Kaoru, Karen Tōno.

Filmul se va deschide în Japonia pe 9 septembrie. Ōji Suzuka joacă rolul lui Kaoru Tōno, iar Marie Iitoyo îl interpretează pe Anzu Hanaki.

Tomohisa Taguchi ( Akudama Drive, Kino’s Journey – The Beautiful World, Digimon Adventure: Last Evolution Kizuna ) regizează filmul la CLAP ( Pompo: The Cinéphile ), și este, de asemenea, scenaristul, precum și regizorul de linie alături de Kanji Miyake. Tomomi Yabuki ( Pompo: The Cinéphile animation director) este designerul de personaje și directorul șef de animație, cu Yabuki, Seiji Tachikawa, Akio Hasegawa și Yasuhisa Kato ca regizori de animație. Harumi Fuuki ( domnișoara Hokusai, Forest of Piano, Tsurune ) compune muzica.

Seven Seas Entertainment a licențiat atât romanul ușor original, cât și adaptarea sa manga și descrie povestea:

Tono Kaoru a auzit un zvon: legile spațiului și timpului nu înseamnă nimic pentru tunelul Urashima. Dacă îl găsești, treci prin și vei găsi dorința inimii tale pe cealaltă parte… în schimbul anilor din propria ta viață. În noaptea în care Kaoru se întâmplă să se trezească stând în fața unui tunel care seamănă suspect cu cel descris de zvon, se trezește gândindu-se la Karen, sora pe care a pierdut-o într-un accident în urmă cu cinci ani. Spre surprinderea lui Kaoru, el a fost urmat de noul student de transfer Anzu Hanaki, care promite să-l ajute să experimenteze tunelul misterios – dar ce vrea ea de la Kaoru în schimb? Și ce va mai avea de dat, după ce se va termina tunelul cu el?

Sursă: Comunicat de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *