26 septembrie 2022
Anime

The Tunnel to Summer, the Exit of Goodbye – Publică un Nou Trailer

Filmul anime „The Tunnel to Summer, the Exit of Goodbye”, mai numit și „Natsu e no Tunnel, Sayonara no Deguchi”, adaptat după romanul lui Mei Hachimoku și Kukka, a publicat marți un nou trailer. Videoclipul prezintă melodia tematică „Finale”, interpretată de cantaretul eill.

Filmul se va deschide în Japonia pe 9 septembrie. Ōji Suzuka joacă rolul lui Kaoru Tōno, iar Marie Iitoyo o interpretează pe Anzu Hanaki.

Tasuku Hatanaka îl joacă pe prietenul lui Kaoru, Shōhei Kaga. Arisa Komiya o interpretează pe Koharu Kawasaki, colega beligerantă al lui Anzu. Haruka Terui joacă rolul profesorului Hamamoto al lui Kaoru și Anzu. Rikiya Koyama îl joacă pe tatăl lui Kaoru. Seiran Kobayashi o interpretează pe sora mai mică a lui Kaoru, Karen Tōno.

Tomohisa Taguchi regizează filmul la CLAP și este, de asemenea, scenaristul și regizorul de linie alături de Kanji Miyake. Tomomi Yabuki este designerul de personaje și directorul șef de animație, cu Yabuki, Seiji Tachikawa, Akio Hasegawa și Yasuhisa Kato ca regizori de animație. Harumi Fuuki compune muzica.

Seven Seas Entertainment a licențiat atât romanul ușor original, cât și adaptarea sa manga și descrie povestea:
„Tono Kaoru a auzit un zvon: legile spațiului și timpului nu înseamnă nimic pentru tunelul Urashima. Dacă îl găsești, treci prin și vei găsi dorința inimii tale pe cealaltă parte… în schimbul anilor din propria ta viață. În noaptea în care Kaoru se întâmplă să se trezească stând în fața unui tunel care seamănă în mod suspect cu cel descris de zvon, se trezește gândindu-se la Karen, sora pe care a pierdut-o într-un accident în urmă cu cinci ani. Spre surprinderea lui Kaoru, el a fost urmat de noul student de transfer Anzu Hanaki, care promite să-l ajute să experimenteze tunelul misterios – dar ce vrea ea de la Kaoru în schimb? Și ce va mai avea de dat, după ce se va termina tunelul cu el?”

Hachimoku a lansat romanul ușor original în iulie 2019, cu ilustrații de Kukka. Romanul s-a clasat pe locul 9 la categoria bunkobon a ediției 2020 a romanelor ușoare.

Koudon a lansat manga în revista Sunday GX a lui Shogakukan în iulie 2020 și a încheiat-o în noiembrie 2021.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.