Anime

The Rising of the Shield Hero – Sezonul 3 – Trailer

Personalul seriei anime The Rising of The Shield Hero a dezvăluit vineri un nou teaser trailer și un poster pentru sezonul al treilea al anime-ului. Teaser-ul anunță premiera sezonului în octombrie 2023.

Hitoshi Haga, care a realizat un storyboard de cinci episoade și a regizat patru episoade din primul sezon al anime-ului, este noul regizor al celui de-al treilea sezon. Este al treilea regizor al serialului după Takao Abo din primul sezon și Masato Jinbo din al doilea sezon. Keigo Koyanagi continuă să scrie și să supravegheze scenariile serialului. Kevin Penkin se întoarce și pentru muzică, iar Kinema Citrus se întoarce pentru producția de animație.

Franziska van Wulfen și Sana Komatsu se alătură lui Masahiro Suwa pentru proiectarea personajelor, iar directorul șef de animație din sezoanele precedente, Kōta Sera, este acum creditat pentru colaborarea la design.

One Peace Books lansează seria de romane originale și adaptarea manga a lui Aiya Kyu în engleză. Editorul descrie primul volum al romanelor:

Naofumi Iwatani, un otaku necarismatic care își petrece zilele pe jocuri și manga, se trezește dintr-o dată chemat într-un univers paralel! El descoperă că este unul dintre cei patru eroi echipați cu arme legendare și însărcinați să salveze lumea de la distrugerea ei profetizată. În calitate de Erou Shield, cel mai slab dintre eroi, totul nu este așa cum pare. Naofumi este curând singur, fără bani și trădat. Fără nimeni la care să se întoarcă și unde să fugă, el rămâne doar cu scutul său. Acum, Naofumi trebuie să se ridice pentru a deveni legendarul Erou al Scutului și a salva lumea!

Sursă: Comunicat de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *