Anime

The Maid I Hired Recently Is Mysterious – Publică Primul Trailer ce Anunță Premiera din 23 Iulie

Site-ul oficial al anime-ului de televiziune adaptat după manga „The Maid I Hired Recently Is Mysterious”, mai numită și „Saikin Yatotta Maid ga Ayashii”, creată de Wakame Konbu, a început marți să difuzeze primul videoclip promoțional al emisiunii. Videoclipul dezvăluie că show-ul va avea premiera pe 24 de posturi din Asahi Broadcasting Corporation (ABC) și rețeaua TV Asahi pe 23 iulie. Videoclipul prezintă, de asemenea, o previzualizare a temei de deschidere a grupului idol ≠ME „Su, Suki Janai!”.

Jocul are următoarele vedete:
Saori Hayami ca Yuuri
Rie Takahashi ca Lilith
Yui Horie ca Tsukasa Gojouin
Mikako Komatsu ca Fujisaki
Miyu Tomita ca Natsume Nakashima

Mirai Minato, care a regizat anime-ul de televiziune al celeilalte manga a lui Konbu, The Great Jahy Will Not Be Defeated!, este creditat ca regizor șef al anime-ului și este, de asemenea, responsabilă de scenariile serialelor. Misuzu Hoshino, un regizor de episod din The Great Jahy Will Not Be Defeated!, este regizorul anime-ului, la SILVER LINK și BLADE ca studiouri de animație. Yūshi Ibe, un alt regizor de episod pentru The Great Jahy Will Not Be Defeated!, este asistent de regie. Machi Yoshino proiectează personajele. Kōji Fujimoto și Osamu Sasaki se întorc și ei ca compozitori muzicali.

Yui Horie interpretează piesa tematică de final „Himitsu no Niwa no Futari”.

Yen Press a licențiat manga și o lansează în engleză. Compania descrie manga:
„Am angajat o servitoare care are ceva despre ea pe care nu pot pune degetul. Sigur, arată grozav și este o bucătăreasă fabuloasă, dar ceva la ea nu este deloc în regulă. In ce m-am bagat!?”

Konbu a lansat manga în revista Gangan Joker de la Square Enix în ianuarie 2020 și este în desfășurare.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *