Anime

The Legendary Hero is Dead! – Anunță 3 noi membri ai distribuției

Personalul anime-ului de televiziune „The Legendary Hero is Dead!”, adaptat după manga creată de Subaruichi, a dezvăluit luni încă trei membri ai distribuției și o nouă ilustrație oficială.

Noii membri ai distribuției sunt:
Ayana Taketatsu ca Anri
Hibiku Yamamura ca Yuna
Yurika Kubo ca Marguerit

SWataru Katō și Shunichi Toki, amândoi, redau vocea personajului principal Touka Scott. Toki îl joacă și pe eroul mort Sion Bladan.

Rion Kujo regizează anime-ul la LIDEN FILMS. Kanako Nishi și Yukio Kondо̄ de la MOKA☆ compun muzica. Tohokushinsha se ocupă de producția de sunet, iar Pony Canyon se ocupă de producția muzicală. WOWMAX produce anime-ul.

Editorul din Asia de Sud-Est Shogakukan Asia a licențiat manga și descrie povestea:
„Touka este doar fermierul tău mediu (puțin pervers) din satul Cheza. În timp ce visează cu ochii deschiși să fie un erou și să obțină fata, adevăratul erou, Sion, se luptă cu demonii care amenință să invadeze lumea! Dar într-o zi, Touka îl ucide accidental pe eroul…?! Cu eroul legendar mort, cine va salva lumea acum?! Touka îngroapă rapid corpul lui Sion pentru a ascunde dovezile, dar se trezește a doua zi și descoperă că nu mai este în propriul său corp…!!”

Subaruichi a lansat manga în revista de benzi desenate web Ura Sunday a lui Shogakukan în decembrie 2014 și s-a încheiat în decembrie 2020. Shogakukan a publicat cel de-al 20-lea și ultimul volum compilat al manga în Japonia în martie 2021. Un spin-off intitulat Yūsha ga Shinda! Kami no Kun-hen a fost lansat în mai.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *