Anime

The Iceblade Sorcerer Shall Rule the World – Publică Primul Trailer Promoțional

Anime-ul de televiziune „The Iceblade Sorcerer Shall Rule the World”, a debutat joi cu un videoclip promoțional un prim poster. Videoclipul dezvăluie distribuția, personalul și premiera din ianuarie 2023.

Anime-ul a fost adaptat după romanul artistului Norihito Sasaki, al scriitoarei Nana Mikoshiba și al designerului de caractere Riko Korie.

Principalii membri ai distribuției sunt:
Junya Enoki ca Ray White
Iori Saeki ca Amelia Rose
Nana Harumura ca Elisa Griffith

Masahiro Takata regizează anime-ul la Cloud Hearts, supervizează scenariile seriei și regizează sunetul. Makoto Shimojima proiectează personajele.

Ayumi Kojima este regizorul de artă, iar Natsumi Uchida este directorul de fotografie. Natsumi Tabuchi compune muzica. Yokohama Animation Lab supraveghează producția de animație.

Kodansha Comics a licențiat manga și descrie povestea:
„Academia Arnold de Magie este o școală pentru elită… iar Ray White este doar tipul tău obișnuit. De fapt, el nu pare deloc deosebit de priceput cu magie și este un pic cam nebun. De aceea nu are nimic de-a face cu zvonul că unul dintre marii magicieni, Vrăjitorul Blade de Gheață, este membru al clasei… nu-i așa?”

Seria a fost lansată pe site-ul web Shōsetsuka ni Narō în octombrie 2019. Seria de romane ușoare a debutat în iulie 2020.

Manga a fost lansată pe site-ul și aplicația Kodansha Magazine Pocket în iunie 2020. Kodansha a publicat cel de-al optulea volum de carte compilată al manga pe 9 mai.

Noul poster oficial

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *