Anime

The Girl I Like Forgot Her Glasses – Publică al Doilea Trailer

Situl oficial al anime-ului pentru televiziune „The Girl I Like Forgot Her Glasses”, (Suki na Ko ga Megane wo Wasureta), a dezvăluit vineri cel de-al doilea video promoțional, a doua imagine cheie și artistul cântecului de deschidere. Cântăreața în vârstă de 16 ani, Tsuzuri, își va face debutul cu cântecul de deschidere „NAME”. Shota Horie a compus și a aranjat melodia, iar DECO * 27 a scris versurile.

Anime-ul va avea premiera în iulie și va avea în rolurile principale pe Masahiro Itou în calitate de Kaede Komura și Shion Wakayama în calitate de Ai Mie.

Susumu Kudo (directorul șef al lui The Masterful Cat Is Depressed Again Today, directorul lui K, Cinderella Nine) este directorul șef al anime-ului la GoHands, iar Katsumasa Yokomine (The Masterful Cat Is Depressed Again Today) regizează seria. Tamazo Yanagi scrie scenariul. Shingo Suzuki este artistul conceptului, Takayuki Uchida este designerul de personaje, iar Hiroshi Okubo este animatorul principal. Directorii de animație șefi includ: Keiji Tani, Makoto Furuta și Takayuki Uchida. Hisashi Muramatsu este directorul de sunet la Glovision. Jimmy Thumb P compune muzica la Flying Dog.

Square Enix Manga & Books publică manga-ul în limba engleză și descrie povestea astfel:

Komura începe anul școlar cu un nou vecin de scaun în clasă – Mie, ce poarta ochelari. În curând, el are o pasiune pentru colega de clasă neobișnuită care uită mereu ochelarii! În timp ce acest lucru ar fi ideal pentru Komura să o cunoască mai bine pe Mie, inima sa nu suportă stresul zilnic de a fi aproape personal cu fata la care visează?!

Fujichika a lansat manga-ul în revista Gangan Joker a Square Enix în noiembrie 2018. Comikey a de asemenea licențiat manga-ul de la Square Enix și îl publică în format digital în limba engleză.

Surse: site-ul anime-ului The Girl I Like Forgot Her Glasses

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *