Anime

The Fruit of Evolution – Un Nou Trailer – Premiera

Site-ul oficial pentru anime-ul The Fruit of Evolution: Before I Knew It, My Life Had It Made a dezvăluit mai multe detalii pentru Sezonul 2. Site-ul a debutat cu al doilea videoclip promoțional al anime-ului, care detaliază membri suplimentari ai distribuției, melodiile de deschidere și de sfârșit și premiera anime-ului din 13 ianuarie.

Membrii distribuției recent anunțați includ:

Chiharu Sawashiro ca Demiolos
Ami Koshimizu ca Angurea
Lynn ca Beatrice Roegner
Minoru Shiraishi ca Agnos Passion
Toshinari Fukamachi ca Brood Lev Kaiser
Rui Tanabe ca Helen Rosa
Shōya Ishige ca Theobold Terra Kaiser
Tomokazu Sugita și Miyuki Sawashiro se vor alătura distribuției ca noi personaje Vitor și, respectiv, Destra.

Nano va interpreta melodia de deschidere „Evolution”, iar Erii Yamazaki va interpreta melodia de final „Adore Me”.

Anime-ul va avea premiera în Japonia la TV Tokyo pe 13 ianuarie la 1:23 am JST și la BS- TV Tokyo pe 16 ianuarie la 12:30 am JST. Anime-ul va fi difuzat și pe dAnime Store și alte servicii din Japonia.

Regizorul anterior Yoshiaki Okumura este acum directorul șef, cu Shige Fukase ( That Time I Got Reincarnated ca regizor al episodului Slime) ca noul regizor. Iroha Mitsuki și Nobuhide Hayashi sunt noii designeri de personaje, înlocuind-o pe Minami Eda. Hiroyasu Yano, Arisa Okehazama și Yuki Saitō sunt noii compozitori, care îi înlocuiesc pe Asuka Ogura, Hideyuki Gushimiyagi și sky_delta. HoriPro este creditat pentru asistență muzicală. CSPG este creditat pentru fundaluri. Mikihiro Harabe este noul director artistic, care îl înlocuiește pe Seo Gu Lee. Stay Luck este creditat pentru casting. Hisashi Muramatsu este noul director de sunet, care îl înlocuiește pe Ryō Tanaka.

Povestea „fanteziei cu animale” din The Fruit of Evolution: Before I Knew It, My Life Had It Made se concentrează pe Seiichi Hiiragi. Deși la baza ordinului social al școlii sale, el și întreaga sa școală sunt răsturnați atunci când toți cei din școală sunt transportați într-o altă lume. Seiichi se trezește singur și abordat de o gorilă, care în loc să-l atace, îl cere în căsătorie. În momentul în care Seiichi crede că „Bănuiesc că și o gorilă este bine”, ei găsesc Fructul Evoluției, iar când îl mănâncă, viața lor se schimbă din nou brusc.

Sursă: Site-ul Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *