Anime

The Eminence in Shadow – Un Nou Trailer – Premiera

Kadokawa a postat miercuri cel de-al treilea videoclip promoțional pentru anime-ul de televiziune din seria de romane ușoare The Eminence in Shadow ( Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute! ). Videoclipul dezvăluie mai mulți membri ai distribuției și personalului, precum și premiera anime-ului din 5 octombrie.

Yoshitsugu Matsuoka și Shin Matsushige se alătură distribuției ca Hyoro Gari (stânga în imaginea de mai jos) și Jaga Imo (dreapta), prietenii lui Cid de la Midgar Royal Sellsword Academy.

Membrii personalului nou anunțați sunt:

Director artistic: Beom Seon Lee
Artist cheie de culoare: Naoto Tanaka, Junko Okazaki
Design prop: Daichi Kitahara
Director de compoziție de fotografie: Takeshi Hirooka
Montaj: Kentarou Tsubone
Muzica: Kenichiro Suehiro
Producție muzicală: Kadokawa
Director de sunet: Jin Aketagawa
Producție de sunet: Magic Capsule
Producător de animație: Hiroshi Nakamura
Anime-ul va avea premiera pe 5 octombrie pe canalele AT-X (la 22:30 sau 9:30 EDT), Tokyo MX, KBS Kyoto, Sun TV și BS NTV și pe 6 octombrie pe TV Aichi. AbemaTV și d Anime Store vor difuza anime-ul în Japonia începând cu 5 octombrie.

După cum a anunțat anterior, Kazuya Nakanishi (director șef de animație pentru Darwin’s Game ) regizează anime-ul la Nexus ( Darwin’s Game, Granbelm ). Makoto Iino ( Suppose a Kid From the Last Dungeon Boonies Moved to a Starter Town, Demon Lord, Retry! ) adaptează desenele originale ale personajelor lui Tōzai pentru animație. Kanichi Katou ( Black Clover, Those Snow White Notes ) supraveghează scenariile serialului.

Distribuția anunțată anterior include:

Seiichirō Yamashita ca Cid Kagenou / Shadow
Kana Hanazawa ca Alexia Midgar
Yoko Hikasa ca Iris Midgar
Asami Seto ca Alpha
Inori Minase ca Beta
Suzuko Mimori ca Gamma
Ai Fairouz ca Delta
Hisako Kanemoto ca Epsilon
Ayaka Asai ca Zeta
Reina Kondo ca Eta
Rina Hidaka ca Claire Kagenou
Sunt Aizawa ca Sherry Barnett
Haruka Shiraishi ca Rose Oriana
Cele șapte actrițe vocale pentru personajele din Seven Shades ( Asami Seto, Inori Minase, Suzuko Mimori, Ai Fairouz, Hisako Kanemoto, Ayaka Asai, Reina Kondo ) interpretează tema melodiei de final „Darling in the Night”.

Yen Press a licențiat atât romanele ușoare, cât și adaptarea manga și descrie primul volum:

Chiar și în viața lui trecută, visul lui Cid nu era să devină un protagonist sau un boss final. Preferă să rămână jos ca un personaj minor până când este momentul de vârf să dezvăluie că este un creier… sau cel puțin, să facă următorul lucru cel mai bun – să se preface că este unul! Și acum că a renascut într-o altă lume, este gata să pună condițiile perfecte pentru a-și duce visele la maximum. Înarmat cu imaginația sa hiperactivă, Cid recrutează în glumă membri în organizația sa și inventează o poveste întreagă despre un cult malefic pe care trebuie să-l înlăture. Ei bine, după noroc, acești adversari imaginari se dovedesc a fi adevărata afacere – și toată lumea știe adevărul, în afară de el!

Sursă: YouTube AnimeHypeアニメ日本

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *