Anime

The Eminence in Shadow – Anunță Sezonul 2

Adaptarea anime „Eminence in Shadow” va continua cu un al doilea sezon! Noul sezon a fost anunțat în timpul unui eveniment live stream care a comemorat difuzarea ultimului episod din primul sezon.

Au fost dezvăluite, de asemenea, pentru al doilea sezon, un scurt prim trailer în care prezintă Orașul Fără Lege și cei trei monarhi ai săi, un poster atmosferic și detalii despre personal.

Personalul care se va întoarce îi va include pe Kazuya Nakanishi în calitate de regizor, Kanichi Katou în calitate de compozitor al serialului și Makoto Iino ca designer de personaje. Nexus este în continuare compania de producție a animației.

În plus, a fost anunțat că jocul mobil The Eminence in Shadow: Master of Garden va avea un eveniment numit Rose of Garden care se va conecta la romanele ușoare. Evenimentul, care va oferi o poveste limitată la eveniment, precum și recompense, va demara pe 23 februarie. A fost lansat un trailer Rose of Garden care îi prezintă în avanpremieră pe Lambda și Rose Oriana (în costumul ei din Shadow Garden).

Primul sezon din Eminence in Shadow a avut premiera pe 5 octombrie 2022 și a durat 20 de episoade. Anime-ul se bazează pe seria de romane ușoare isekai light novel publicate de Kadokawa și publicate de Kadokawa de Daisuke Aizawa, cu ilustrații de Azunishi, care a început în 2018 și are cinci volume până în decembrie 2022.

Yen Press descrie primul volum al romanelor ușoare ca fiind:

„Chiar și în viața sa trecută, visul lui Cid nu a fost să devină protagonist sau șef final. El preferă să stea ascuns ca un personaj minor până când va fi momentul de vârf pentru a dezvălui că este un geniu… sau, cel puțin, să facă următorul lucru cel mai bun – să pretindă că este unul! Iar acum că a renăscut într-o altă lume, este pregătit să creeze condițiile perfecte pentru a-și trăi visele la maxim. Înarmat cu imaginația sa hiperactivă, Cid recrutează în glumă membri pentru organizația sa și inventează o întreagă poveste despre un cult malefic pe care trebuie să-l doboare. Ei bine, din întâmplare, acești adversari imaginari se dovedesc a fi adevărați – și toată lumea știe adevărul în afară de el!”

Din distribuția spectacolului fac parte:
Seiichirou Yamashita în rolul lui Cid Kagenou.
Kana Hanazawa în rolul Alexiei Midgar
Youko Hikasa în rolul lui Iris Midgar
Asami Seto în rolul lui Alpha
Inori Minase: Beta
Suzuuko Mimori – Gamma
Fairouz Ai – Delta
Hisako Kanemoto: Episolon.
Ayaka Asai – Zeta
Reina Kondou în rolul Eta
Rina Hidaka -Rina Hidaka – Claire Kagenou
Haruka Shiraishi: Rose Oriana.
Saya Aizawa: Sherry Barnett

Romanele ușoare sunt publicate sub eticheta Enterbrain și au inspirat o serie manga de Anri Sakano și un spin-off manga de Seta U.

Sursă: Website Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *