Anime

The Duke of Death and His Maid – Sezonul 2 – Publică Un Nou Trailer

Site-ul oficial al anime-ului de televiziune adaptat după manga The Duke of Death and His Maid, mai numită și Shinigami Bocchan to Kuro Maid, creată de Koharu Inoue, a debutat duminică cu un videoclip promoțional pentru cel de-al doilea sezon din serie. Noul sezon va avea premiera în 2023.

Primul sezon al anime-ului de televiziune a avut premiera în Japonia în iulie 2021. Funimation a difuzat anime-ul așa cum a fost difuzat în Japonia. Funimation descrisese anterior continuarea ca fiind un al doilea sezon.

Seven Seas Entertainment lansează manga în engleză și descrie manga:
„Când ducele era un băiat tânăr, o vrăjitoare a făcut astfel încât orice ființă vie pe care o atingea să moară. Incapabil să facă față unui astfel de copil blestemat, familia lui l-a trimis să locuiască într-un conac vechi. Acum tânăr, singurii săi însoțitori sunt un majordom în vârstă și prietena lui din copilărie, o femeie de serviciu blondă pe nume Alice. În ciuda faptului că atingerea ducelui înseamnă moarte instantanee, Alice îl tachinează în mod constant, se apropie și flirtează fără milă. Dar chiar dacă Alice îi place să-l facă pe ducă să roșească, afecțiunea ei pentru el este adevărata afacere. Pot cei doi să găsească o modalitate de a rupe vraja vrăjitoarei?”

Inoue a lansat manga pe site-ul de manga Sunday Webry al lui Shogakukan în octombrie 2017. Manga a intrat în punctul culminant cu al 14-lea volum de carte compilată în noiembrie 2021. Manga s-a încheiat în mai, iar Shogakukan a publicat al 15-lea volum pe 10 iunie.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *