Anime

The Devil Is a Part-Timer!! – Anunță Continuarea în 2023

Site-ul oficial pentru „The Devil Is a Part-Timer!!”, al doilea sezon anime bazat pe seria de romane ușoare creată de Satoshi Wagahara, a anunțat vineri că anime-ul va avea o continuare în 2023. Site-ul a postat un nou poster în care îl prezintă pe noul personaj Acieth Alla.

Al 12-lea și ultimul episod al celui de-al doilea sezon al anime-ului a fost difuzat joi.

Anime-ul a avut premiera pe canalele Tokyo MX și BS11 pe 14 iulie. De asemenea, anime-ul a început să fie difuzat în Japonia exclusiv pe Disney+ în aceeași zi și oră cu premiera difuzării. Crunchyroll transmite show-ul în timp ce este difuzat în Japonia.

Daisuke Tsukushi și Studio 3Hz i-au înlocuit pe Naoto Hosoda și White Fox în noul sezon. Masahiro Yokotani, Ryosuke Nakanishi, Akemi Tejima, Jin Aketagawa și Lantis s-au întors ca supervizor de scenariu, compozitor muzical, artist cheie de culoare și, respectiv, companie de producție muzicală. Designerul de personaje Yūdai Iino și directorul șef de animație Yoshihiro Takeda l-au înlocuit pe Atsushi Ikariya, care a jucat ambele roluri în primul sezon. Minami Kuribayashi s-a întors pentru a cânta tema melodiei de deschidere a noului sezon „WITH”. Ea a interpretat piesa de deschidere „ZERO!!” pentru primul sezon al anime-ului.

Membrii distribuției care se întorc includ:
Ryota Ohsaka ca Sadao Maō/Demon King Satan
Yōko Hikasa ca Emi Yusa/Heroine Emilia
Nao Tōyama ca Chiho Sasaki
Yūki Ono ca Shirō Ashiya/Demon General Alciel
Hiro Shimono ca Hanzō Urushihara/Demon General Lucifer
Kanae Itō ca Suzuno Kamazuki
Hina Kino joacă rolul lui Alas Ramus, o fetiță misterioasă născută dintr-un măr.

Adaptarea anime pentru televiziune a avut premiera în 2013. Funimation a difuzat anime-ul în timp ce a fost difuzat și a lansat anime-ul pe Blu-ray Disc și DVD în 2014.

Yen Press publică atât romanele ușoare originale, cât și adaptarea manga a lui Akio Hiiragi și descrie povestea:
„Fiind zdrobiți de eroina Emilia, Regele Diavol și generalul său s-au retras grăbiți într-un univers paralel… doar că au aterizat fix în mijlocul orașului Tokyo din lumea modernă! Lipsiți de magia necesară pentru a se întoarce acasă, cei doi sunt forțați să își asume identități umane și să trăiască vieți omenești normale până când vor găsi o soluție mai bună. Pentru a putea trăii în această lume nouă, Regele Diavol își găsește un loc de muncă profitabil la un local de fast-food din apropiere. Fiind deja obisnuit din vechea lume, încearcă să folosească mintea lui diavolească să urce în managementul lanțului alimentar. Ce se va mai întâmpla cu setea lui de cucerire?!”

Wagahara a lansat romanele ușoare cu ilustrații de 029 în 2011. Adaptarea manga a lui Hiiragi a fost lansată în revista Kadokawa Monthly Comic Dengeki Daioh în decembrie 2011. Kurone Mishima a desenat un alt spin-off manga numit Hataraku Maou-sama! High School! în revista Dengeki Maoh a lui Kadokawa din 2012 până în 2015. Yen Press a publicat, de asemenea, toate cele cinci volume ale manga.

Site-ul ComicWalker a lansat un spin-off manga cu tematică gourmet intitulat „Hataraku Maou-sama! no Meshi!” în august 2021. Oji Sadō desenează manga. Manga adaptează cel mai recent volum spin-off din seria de romane ușoare, care are și același titlu. Volumul roman a fost livrat în februarie 2019.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *