Anime

The Ancient Magus’ Bride – Part 2 – Publică Primul Trailer

Cel de-al doilea sezon al anime-ului de televiziune „The Ancient Magus’ Bride” (Mahō Tsukai no Yome), adaptat după manga lui Kore Yamazaki, și-a încheiat joi prima parte a sezonului cu un teaser pentru cea de-a doua parte. Teaserul subtitrat în limba engleză dezvăluie că cea de-a doua parte va avea premiera pe 5 octombrie.

Partea a doua a sezonului va fi difuzată din nou pe canalul Tokyo MX, joi, la ora 22:00, înainte de a fi difuzată pe BS11, Sun TV și KBS Kyoto, precum și pe serviciile de streaming Amazon Prime Video și Lemino în Japonia.

Dacă sunteți curioși de manga, Nezumi by Nemira, primul imprint manga din Romania, dispune de primele 6 volume din „Mireasa Străvechiului Mag”, în limba română.

Prima parte a celui de-al doilea sezon a avut premiera în Japonia la Tokyo MX pe 6 aprilie la ora 22:00 JST (9:00 EDT), înainte de a fi difuzată pe BS11, Sun TV, KBS Kyoto, AT-X, HBC, Gifu Broadcasting, RSK Sanyo Broadcasting Co., Ltd. și NCC Nagasaki Cultural Broadcasting. Sezonul este difuzat în Japonia pe Amazon Prime Video și Hikari TV.

Crunchyroll difuzează sezonul în toată lumea, cu excepția Asiei, și descrie anime-ul:
„Chise a reușit să-l accepte pe Elias și pe ea însăși, dar nu neapărat tot ce ține de situația ei. După ce Cartaphilus a căzut din nou într-un somn care nu avea să dureze la nesfârșit, Chise a fost capabilă să se întoarcă la viața ei obișnuită. Apoi, ea primește o invitație de la o organizație de ajutor reciproc pentru magicieni numită Colegiul.
Sub Biblioteca Britanică există o societate secretă de magicieni. Întâlnirile și interacțiunile cu oamenii sunt pe cale să deschidă noi uși.”

Aceasta este o poveste despre cum să te salvezi pe tine însuți pentru a salva pe altcineva.

Animația are în rolurile principale:
Atsumi Tanezaki în rolul lui Chise.
Ryōta Takeuchi în rolul lui Elias Ainsworth
Kouki Uchiyama în rolul lui Ruth
Aya Endo: Silky

Din distribuție mai fac parte și:
Minami Tsuda în rolul lui Lucy Webster
Maki Kawase în rolul sergentului Philomela.
Seiichirō Yamashita în rolul lui Rian Scrimgeour
Daiki Kobayashi în rolul lui Zoe Ivy.
Reina Ueda – Veronica Rickenbacker
Kōtarō Nishiyama – Isaac Farrar
Daiki Yamashita – Violet St. George
Minami Tanaka: Jasmine St. George
Mari Uchiyama în rolul lui April Atwood
Miki Natsutani – May Atwood
Kousuke Toriumi în rolul lui Narcisse Maugham
Mami Koyama – Liza Quillyn
Sayuri Sadaoka – Lizbeth Sargant

Din distribuția care revine îi mai fac parte Mutsumi Tamura în rolul lui Alice Swayne și Satoshi Hino în rolul lui Mikhail Renfred.

Sezonul adaptează arcul „Gakuin” (Colegiul) din manga, care a fost lansat în mai 2018. Distribuția și personalul primului sezon anime de televiziune s-au întors pentru a anima un videoclip promoțional pentru acest arc în martie 2019.

Kazuaki Terasawa se întoarce din proiectul OAD „The Ancient Magus’ Bride – The Boy from the West and the Knight of the Blue Storm” pentru a regiza sezonul la Studio Kafka, un nou studio de animație înființat special pentru proiectul OAD. Aya Takaha se întoarce din primul sezon de anime de televiziune pentru a scrie scenariul alături de Yoko Yonaiyama și Chiaki Nishinaka. Hirotaka Katō se întoarce de la precedentul anime din franciză în calitate de designer de personaje. Junichi Matsumoto revine pentru a compune muzica.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *