Anime

The Ancient Magus’ Bride – Anunță Sezonul 2 în Aprilie 2023

Twin Engine a dezvăluit luni printr-un videoclip subtitrat că anime-ul „The Ancient Magus’ Bride”, mai numit și „Mahō Tsukai no Yome”, adaptat după manga creată de Kore Yamazaki, va avea un al doilea sezon care va avea premiera în Aprilie 2023. Noul sezon va fi difuzat pe Tokyo MX, BS11, Amazon Prime Video Japan și Hikari TV.

Anime-ul va adapta arcul „Gakuin” (College) din manga, care a fost lansat în mai 2018. Distribuția și personalul primului anime de televiziune au revenit să animeze un videoclip promoțional pentru arc în martie 2019.

Kore Yamazaki, regizorul Kazuaki Terasawa și directorul șef de animație Kōhei Tokuoka au oferit ilustrații pentru a comemora anunțul.

Kore Yamazaki
Kazuaki Terasawa
Kōhei Tokuoka

Vedetele anime:
Atsumi Tanezaki ca Chise
Ryota Takeuchi ca Elias Ainsworth
Kouki Uchiyama ca Ruth
Aya Endo ca Silky

În plus, distribuția care revine include atât pe Mutsumi Tamura în rolul Alice cât și pe Satoshi Hino în rolul lui Mikhail Renfred.

Kazuaki Terasawa se întoarce de la proiectul The Ancient Magus’ Bride – The Boy from the West and the Knight of the Blue Storm OAD pentru a regiza anime-ul la Studio Kafka, un nou studio de animație creat special pentru proiectul OAD. Aya Takaha se întoarce din anime-ul de televiziune pentru a scrie scenariul alături de Yoko Yonaiyama și Chiaki Nishinaka. Hirotaka Katō se întoarce din anime-ul anterior din franciză în calitate de designer de caractere. Junichi Matsumoto se întoarce pentru a compune muzica.

Alți membri ai personalului includ:
Regizor șef de animație: Kōhei Tokuoka
Design de culoare: Yuko Kobari
Director artistic: Seiki Tamura
Director de fotografie: Mayo Suzuki
Regizor CGI: Katsuaki Miyaji
Efecte speciale: Chiptune
Montaj: Daisuke Imai
Producție muzicală: Flying Dog
Regizor de sunet: Shōji Hata
Efecte sonore: Noriko Izumo
Producție de sunet: Echipa de sunet Don Juan

Primul sezon anime va fi retransmis începând cu luna octombrie.

Cel mai recent anime din franciză este proiectul OAD (disc anime original) din trei episoade The Ancient Magus’ Bride – The Boy from the West and the Knight of the Blue Storm. Proiectul este inclus cu edițiile limitate ale volumelor 16, 17 și 18 ale manga. Al 16-lea volum a fost livrat în septembrie 2021, iar al 17-lea volum a fost livrat pe 10 martie. Al 18-lea volum va fi livrat pe 9 septembrie. Personalul a descris seria OAD ca fiind „prima parte” a unui nou proiect anime.

Crunchyroll transmite proiectul OAD în întreaga lume, în afara Asiei.

Manga a inspirat anterior un anime de televiziune care a avut premiera în Japonia în 2017. Crunchyroll a difuzat serialul în japoneză cu subtitrare în engleză, iar Funimation a transmis un dublaj în engleză pentru serial. Manga a inspirat, de asemenea, o serie de anime video original (OVA) prequel intitulată The Ancient Magus’ Bride: Those Awaiting a Star în 2017. Funimation a lansat toate cele 24 de episoade ale serialului de televiziune cu OVA pe home video în 2019.

Yamazaki a lansat manga The Ancient Magus’ Bride în revista Monthly Comic Blade de la Mag Garden în 2013, dar revista a încetat publicarea în septembrie 2014. Manga s-a mutat apoi în revista Monthly Comic Garden a editorului, unde este în desfășurare. Manga are peste 10 milioane de exemplare în circulație.

Seven Seas Entertainment lansează manga în engleză și descrie povestea:

„Hatori Chise a trăit o viață plină de neglijență și abuz, lipsită de orice seamănă cu dragostea. Departe de căldura familiei, ea a avut parte de necazuri și capcane. Tocmai când toată speranța pare pierdută, o așteaptă o întâlnire fatidică. Când un bărbat cu cap de fiară, care deține puteri ciudate, o obține printr-o licitație de sclavi, viața lui Chise nu va mai fi niciodată la fel.
Omul este un „mag”, un vrăjitor de mare putere, care decide să o elibereze pe Chise de legăturile captivității. Magul face apoi o declarație îndrăzneață: Chise va deveni ucenica lui – și mireasa lui!”

Seven Seas lansează, de asemenea, mai multe manga spin-off și cărți suplimentare din serie.

Noul Poster Oficial

Sursă: Anunț Youtube

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *