26 septembrie 2022
Anime

That Time I Got Reincarnated as a Slime: Scarlet Bonds – Un Nou Trailer

Personalul filmului anime „Tensei Shitara Slime Datta Ken: Guren no Kizuna-hen”, mai numit și „That Time I Got Reincarnated as a Slime: Scarlet Bonds”, a publicat miercuri al doilea trailer al filmului. Trailerul dezvăluie trei noi membri ai distribuției pentru film.

Toate cele trei personaje de mai jos sunt personaje originale ale filmului. Noii membri ai distribuției includ:

Yūma Uchida ca Hiiro, un supraviețuitor de căpcăun
Riko Fukumoto ca Towa, o regină cu puteri misterioase
Subaru Kimura în rolul lui Lacua, un vânzător ambulant care trece frecvent prin tărâmul Razha

Filmul se va deschide pe 25 noiembrie. Crunchyroll va proiecta filmul în toate teritoriile globale majore la începutul anului 2023.

Fuse, autorul seriei originale de romane ușoare, a redactat noua poveste originală a filmului. Povestea se va centra pe o nouă țară numită Razha, situată la vest de Tempest. Rimuru și tovarășii săi se implică într-o conspirație de lungă durată care se învârte în jurul unei femei cu o putere misterioasă. Rimuru și comandantul său, Benimaru, întâlnesc și un alt supraviețuitor al căpcăunului, pe nume Hiiro, care obișnuia să-l țină pe Benimaru la mare stima.

Primul anime de televiziune din manga lui Taiki Kawakami, ea însăși o adaptare a seriei de romane ușoare a lui Fuse și Mitz Vah, a avut premiera în octombrie 2018. Crunchyroll a transmis anime-ul, iar FUNimation Entertainment a transmis un dublaj în engleză.

Cel de-al doilea sezon anime de televiziune a avut premiera primului curs în ianuarie 2021. Anime-ul de televiziune al manga spin-off a lui Shiba a avut premiera apoi pe Tokyo MX în aprilie 2021. După ce The Slime Diaries s-a încheiat, al doilea curs al celui de-al doilea sezon a început în iulie 2021.

Atât Funimation, cât și Crunchyroll au transmis partea a doua. Funimation a transmis și un dublaj în engleză.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.