26 septembrie 2022
Anime

Tekken: Bloodline – Interviu Video cu Producătorul Katsuhiro Harada

Netflix a difuzat vineri un videoclip pentru serialul animat Tekken: Bloodline în timpul transmisiunii în direct Netflix Geeked Week. Videoclipul prezintă scene din serial și un interviu cu producătorul șef Tekken, Katsuhiro Harada. El dezvăluie că serialul va prezenta părți din povestea originală care au fost scrise anterior doar în cuvinte, cum ar fi viața lui Jin cu mama sa Jun.

Netflix va lansa serialul în 2022.

În timp ce Netflix nu a dezvăluit personalul serialului, lista Neflix a serialului în afara Statelor Unite include etichetele de gen „US TV Shows” și „Anime Series”. Netflix a folosit aceleași etichete anterior în emisiuni precum DOTA: Dragon’s Blood, Blood of Zeus și Castlevania.

Netflix descrie serialul, care pare să adapteze aproximativ povestea lui Tekken 3, după cum urmează:
„Puterea este totul”. Jin Kazama a învățat artele de autoapărare a familiei, artele marțiale tradiționale în stil Kazama, de la mama sa la o vârstă fragedă. Chiar și așa, era neputincios când un rău monstruos a apărut brusc, distrugând tot ce-i era drag, schimbându-i viața pentru totdeauna. Furios pe el însuși pentru că nu a putut să-l oprească, Jin a jurat să se răzbune și a căutat puterea absolută pentru a o impune. Căutarea lui va duce la lupta supremă pe o scenă globală – Turneul Regele Pumnului de Fier.

Tekken 3 a fost lansat pentru arcade în 1996 și apoi pentru PlayStation în 1998.

Cel mai recent joc din franciza jocurilor de luptă Tekken, Tekken 7, a fost lansat pentru PlayStation 4, Xbox One și PC Windows prin Steam în iunie 2017.

Sursă: Netflix Geeked Week

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.