Anime

Sword Art Online Progressive – Scherzo of a Dark Dusk – Primul Poster cu Premiera pe 10 Septembrie

Personalul francizei Sword Art Online a dezvăluit miercuri primul poster pentru „Sword Art Online the Movie -Progressive- Kuraki Yūyami no Scherzo”, mai numit și „Scherzo of a Dark Dusk”, al doilea film din seria de filme anime „Sword Art Online the Movie -Progressive-”. Posterul anunță lansarea filmului pe 10 septembrie.

Avem de asemenea și un trailer teaser lansat in Martie pe care-l puteți revedea mai jos:

Personalul a anunțat, de asemenea, o „Numărătoare inversă la a 10-a aniversare TV Anime Sword Art Online!” cu o difuzare specială unde atât Tokyo MX cât și alte canale vor rula pe 1 iulie la ora 24:00. Difuzarea Specială va anunța detalii despre reluarea „SAO Selection” începând cu 9 iulie, precum și mai multe știri despre viitorul film și proiectul aniversar la 10-a aniversare. Muzeul Regal Ueno din Tokyo va găzdui expoziția „Arta Sword Art Online” între 2 și 25 iulie.

Franciza va găzdui un eveniment de aniversare a 10 ani pe 6 noiembrie la Tokyo.
Sword Art Online the Movie -Progressive- Aria of a Starless Night, primul film anime din proiect, a fost lansat în Japonia în octombrie 2021 și a ocupat primul loc în box office în primul său weekend.

Funimation a proiectat filmul atât în ​​cinematografele standard, cât și IMAX din Statele Unite și Canada pe 3 decembrie anul trecut și a proiectat filmul în Australia și Noua Zeelandă pe 9 decembrie. Filmul a fost deschis în peste 40 de țări și teritorii din întreaga lume. Odex a proiectat filmul în Asia de Sud-Est anul trecut.

Ayako Kohno a regizat filmul la A-1 Pictures, iar Kento Toya au conceput personajele. Yasuyuki Kai a servit ca regizor de acțiune, iar Yuki Kajiura s-a întors pentru a compune muzica.

Anime-ul se bazează pe seria de romane ușoare „Sword Art Online: Progressive”, creată de Reki Kawahara. Seria de romane a fost lansată în 2012 ca o repovestire revizuită a romanelor originale „Sword Art Online”, create de Kawahara. Povestea descrie călătoria lui Kirito prin castelul plutitor Aincrad de la început, etaj cu etaj. Yen Press publică seria de romane Sword Art Online: Progressive în limba engleză, precum și două adaptări manga.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *