Anime

Sword Art Online – Aniversează 10 ANI

Anime-ul Sword Art Online își sărbătorește a 10-a aniversare în acest an și, ca parte a sărbătorilor, au publicat o nouă ilustrație cu caracterele create de Shingo Adachi. În prezent, Adachi regizează anime-ul TV original Lycoris Recoil, care împarte studioul și cu anime-ul Sword Art Online: A-1 Pictures. Azusa Sasaki este creditat pentru colorare, alături de Hiromu Oshiro, care a realizat finisarea 2D.

Pe lângă imaginea lui Shingo Adachi, a fost dezvăluit că Luna Haruna se va alătura programului viitorului eveniment Sword Art Online: FULL DIVE, care este programat pentru 6 noiembrie a acestui an. Evenimentul este menit să sărbătorească cea de-a 10-a aniversare a seriei. „Overfly” a lui Luna Haruna a fost folosită ca a doua temă de final pentru primul sezon al seriei anime. Ea a interpretat, de asemenea, „Startear” pentru al doilea sezon, iar melodiile ei pot fi găsite și în unele dintre jocurile Sword Art Online (Lost Song, Hollow Realization, Accel World vs. Sword Art Online: Millennium Twilight).

Anime-ul Sword Art Online este bazat pe romanele ușoare ale lui Reki Kawahara. Cea mai recentă ediție a seriei anime TV a fost Sword Art Online: Alicization – War of Underworld: Part II, care a fost difuzată în vara anului 2020. O serie de filme separată, care se concentrează pe Sword Art Online: Progressive light novels este, de asemenea, în desfășurare, cu al doilea film care urmează să fie lansat în această toamnă.

Noua ilustratie creată de Shingo Adachi

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *