Anime

Sweet Reincarnation – Un Nou Trailer Anunță Premiera din Iulie 2023

Site-ul oficial pentru anime-ul de televiziune „Sweet Reincarnation”, mai numit și „Okashi na Tensei: Saikyō Patishie Isekai Kōrin”, adaptat după seria de romane creată de Nozomu Koryu, a dezvăluit un nou videoclip promoțional și un poster pentru anime. Teaserul dezvăluie distribuția anime-ului, personalul și data premierei din iulie 2023.

Distribuția include:
Ayumu Murase ca Pastry Mill Morteln, protagonist

Natsumi Fujiwara în rolul lui Marcarlo Doroba, fiul căpitanului personal al familiei Morteln

Maaya Uchida ca Ruminiito Aidilichpa, un băiețel voinic care mereu are necazuri

Kaede Hondo în rolul lui Licorice Mill Fubaareku, a patra fiică a familiei Fubaareku, care pare interesată de Pastry

Naoyuki Kuzuya regizează anime-ul la Synergy SP, în colaborare cu Studio Comet. Mitsutaka Hirota scrie și supraveghează scenariile. Tomoko Miyakawa se ocupă de proiectarea personajelor. Hiroshi Nakamura compune muzica.

J-Novel Club lansează adaptarea manga a romanelor de către Seriko Iida și descrie povestea:

„Pastry Mille Morteln, în vârstă de 9 ani, este atât moștenitorul tatălui său, cât și reîncarnarea unui patiser neîmplinit. În timp ce visează la un pământ plin de dulciuri, mai sunt multe de făcut mai întâi! De la a învăța cum să lupte, la controlul noilor sale talente magice și a face tot posibilul pentru a-și apăra satul de bandiți, și totuși tot ceea ce își dorește cu adevărat să facă este să coacă plăcinta perfectă cu mere… Pastry Mille Morteln are foarte multă treabă în Dulcea Reîncarnare.”

Koryū a lansat seria de romane originale pe site-ul web Shōsetsu ni Narō în februarie 2015, iar TO Books a publicat cel de-al 21-lea volum tipărit cu ilustrații de Yasuyuki Shuri pe 10 august, iar cel de-al 22-lea volum a fost livrat pe 10 ianuarie. Iida a lansat adaptarea manga în Secțiunea Comic Corona a serviciului Nico Nico Seiga în decembrie 2017 și TO Books au publicat al optulea volum de carte compilată pe 16 august, al nouălea volum fiind programat pentru 14 ianuarie. J-Novel Club a lansat al șaptelea volum manga pe 5 octombrie.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *