Anime

Suzume no Tojimari – Un Nou Trailer – Premiera

TOHO a început joi să difuzeze un nou videoclip promoțional pentru filmul Suzume ( Suzume no Tojimari ). Filmul debutează vineri în Japonia.

Crunchyroll, Sony Pictures Entertainment și Wild Bunch International vor lansa filmul în întreaga lume, cu excepția Asiei, la începutul anului 2023. Crunchyroll se va ocupa de distribuția în America de Nord, în timp ce Crunchyroll și Sony Pictures Entertainment se vor ocupa de distribuția în America Latină, America de Sud, Australia, Noua Zeelandă, Orientul Mijlociu, Africa și părți ale Europei. Crunchyroll, Sony Pictures Entertainment și Wild Bunch International vor lansa filmul în Europa vorbitoare de limbă franceză și germană.

CoMix Wave Films descrie povestea:

De cealaltă parte a ușii, era timpul în întregime…
Călătoria lui Suzume, în vârstă de 17 ani, începe într-un oraș liniștit din Kyushu, când întâlnește un tânăr care îi spune: „Caut o ușă”. Ceea ce găsește Suzume este o singură ușă deteriorată, stând în picioare în mijlocul ruinelor, ca și cum ar fi fost ferită de orice catastrofă. Aparent hipnotizată de puterea sa, Suzume întinde mâna spre butonul…

Ușile încep să se deschidă una după alta în toată Japonia, dezlănțuind distrugeri asupra tuturor celor din apropiere. Suzume trebuie să închidă aceste portaluri pentru a preveni noi dezastre.

Stelele
Apusul de soare
Cerul dimineții
În acel tărâm, era ca și cum toate timpurile s-ar fi topit pe cer…

Atrasă de această ușă misterioasă, călătoria lui Suzume este pe cale să înceapă.

Shinkai a declarat că trei puncte importante despre film sunt că este un road movie în jurul Japoniei, o poveste despre „închiderea ușilor” mai degrabă decât deschiderea lor și un motiv pentru a vizita cinematograful. El a explicat că închiderea ușilor se poate referi la legarea capetelor libere sau la finisarea a ceva.

Sursă: YouTube TOHO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *