Anime

Suzume no Tojimari – Trailer Programat – Poster Publicat – Un nou Film planificat pe 11 Noiembrie

Viitorul film al lui Makoto Shinkai, Suzume no Tojimari, a publicat un nou poster împreună cu o premieră pe 11 Noiembrie. CoMix Wave Films animează filmul, fiind pentru prima dată anunțat în Decembrie 2021. Titlul în limba engleză nu a fost încă confirmat.

Makoto Shinkai regizează și scrie scenariul filmului, fiind o lucrare originală. Masayoshi Tanaka face designul de personaje, cu Takumi Tanji ca director de artă.

Pe lângă poster, un videoclip teaser pentru Suzume no Tojimari va avea premiera pe 10 aprilie, cu o numărătoare inversă setată de acum.

Site-ul oficial descrie intriga filmului astfel:
„Ușile dezastrului se deschid în toată Japonia, aducând nenorocire. Suzume, în vârstă de 17 ani, locuiește într-un oraș liniștit din regiunea Kyushu din Japonia. Povestea începe când întâlnește un tânăr într-o călătorie pentru a descoperii toate ușile. Ea îl urmărește și găsește o ușă veche la o clădire abandonată din munți. Parcă atrasă de ceva, ea întinde mâna… Acesta este începutul călătoriei ei prin Japonia pentru a încuia ușile care aduc dezastre. Astfel începe aventura modernă și povestea lui Makoto Shinkai despre libertatea și creșterea unei fete.”

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *