Anime

Suzume no Tojimari – Publica Trailerul Complet Subtitrat în Engleză

Contul oficial de Twitter al filmului anime „Suzume no Tojimari”, mai numit și „Suzume’s Door-Locking”, creat de Makoto Shinkai în trei ani, a postat vineri trailerul complet subtitrat în engleză. Filmul va fi lansat în Japonia pe 11 noiembrie.

Yen Press a lansat ambele nuvele ale lui Shinkai pentru cele două filme anterioare ale sale, Your Name și Weathering With You.

CoMix Wave Films descrie povestea:
De cealaltă parte a ușii, era timpul în întregime… Călătoria lui Suzume, în vârstă de 17 ani, începe într-un oraș liniștit din Kyushu, când întâlnește un tânăr care îi spune: „Caut o ușă”. Ceea ce găsește Suzume este o singură ușă deteriorată, stând în picioare în mijlocul ruinelor, ca și cum ar fi fost ferită de orice catastrofă. Aparent hipnotizată de puterea sa, Suzume întinde mâna spre mâner…

Ușile încep să se deschidă una după alta în toată Japonia, dezlănțuind distrugeri asupra celor care sunt aproape. Suzume trebuie să închidă aceste portaluri pentru a preveni noi dezastre.

Stelele
Apusul
Cerul dimineții
În acel tărâm, era ca și cum toate timpurile s-ar fi topit pe cer…

Atrasă de această ușă misterioasă, călătoria lui Suzume este pe cale să înceapă.”

Shinkai a declarat că cele trei puncte importante despre film sunt că este un road movie în jurul Japoniei, o poveste despre „închiderea ușilor” mai degrabă decât deschiderea lor și un motiv pentru a vizita cinematograful. El a explicat că închiderea ușilor se poate referi la legarea capetelor libere sau la finisarea a ceva.

Shinkai regizează filmul și scrie scenariul. El este, de asemenea, creditat cu povestea originală. Masayoshi Tanaka proiectează personajele. Kenichi Tsuchiya este regizorul de animație. Takumi Tanji este directorul artistic. CoMix Wave Films și Story Inc. produc filmul. TOHO distribuie filmul.

Printre celelalte lucrări ale lui Shinkai se numără 5 Centimeters Per Second, Voices of a Distant Star, She and Her Cat, The Place Promised in Our Early Days, The Garden of Words, și Children Who Chase Lost Voices.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *