Anime

Stand My Heroes: Warmth of Memories – Un Nou Anime cu Lansare în 2023

Site-ul oficial pentru noul anime video original (OVA) „Stand My Heroes”, adaptat după jocul pentru smartphone „Stand My Heroes”, anunță personalul principal al noului anime, titlul oficial „Stand My Heroes: Warmth of Memories” și lansarea în 2023.

Hitomi Ezoe regizează anime-ul la M.S.C, studioul din spatele anime-ului de televiziune Stand My Heroes: Piece of Truth din 2019. Sayaka Harada se întoarce, de asemenea, din serialul de televiziune din 2019 pentru a supraveghea scenariile serialelor cu Hajime Aida din nou creditat ca consilier de scenarii. Yukie Takayama și trupa Fox Capture Plan s-au întors pentru a proiecta personajele și a compune muzică.

Site-ul web al noului anime folosește termenul japonez folosit de obicei pentru a descrie o lansare în flux.

Jocul de puzzle otome pentru jucătoare se desfășoară în Tokyo modern, la Matori, unitatea de control de narcotice a anchetatorilor din cadrul Ministerului Sănătății, Muncii și Bunăstării. Protagonista, care are o trăsătura unică cu drogurile care nu au niciun efect asupra ei, ajunge să lucreze în unitate. Ea recrutează personal de la anchetatori, idoli, scriitori, liceeni geniali, designeri de top, majordomi, doctori subterani și alții pentru a forma echipe de eroi ikemen moderni pentru diferite misiuni.

OVA adaptează povestea suplimentară a hărții de eveniment al personajului Narumi Seo care a fost lansat în jocul original în aprilie 2018. Ca atare, prezintă eroii Seo Research Lab care nu au apărut în anime-ul de televiziune anterior.

Anime-ul de televiziune al jocului pentru smartphone Stand My Heroes a avut premiera pe 7 octombrie 2019. Funimation a difuzat anime-ul în timp ce a fost difuzat în Japonia, iar dublajul în engleză a avut premiera pe 14 octombrie 2019.

Hideyo Yamamoto a regizat anime-ul de televiziune la M.S.C.

Jocul a fost lansat în 2016 și a strâns peste 1 milion de descărcări.

Noul Poster Oficial

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *