Anime

Sousou no Frieren – Anunță o Adaptare Anime

Magazinul de retail Animate afișează coperta volumului al nouălea din manga „Frieren: Beyond Journey’s End”, mai numită și „Sōsō no Frieren” sau „Sousou no Frieren”, creată de Kanehito Yamada și Tsukasa Abe, care afirmă pe imaginea de copertă că manga va primi un anime. Volumul este programat să fie livrat pe 15 septembrie.

Viz Media a licențiat manga și descrie povestea:
„Aventura s-a terminat, dar viața continuă pentru o magiciană elf care tocmai începe să învețe ce înseamnă viață. Magul elf Frieren și curajoșii ei colegi de aventură l-au învins pe Regele Demon și au adus pacea în țară. Dar Frieren va supraviețui mult timp după fostul ei partid. Cum va ajunge să înțeleagă ce înseamnă viața pentru oamenii din jurul ei? La câteva decenii după victoria lor, înmormântarea unei prietene a ei o confruntă pe Frieren cu propria ei aproape nemurire. Frieren își propune să îndeplinească ultimele dorințe ale camarazilor ei și se trezește să înceapă o nouă aventură…”

Yamada și Abe au lansat manga în revista Weekly Shonen Sunday a lui Shogakukan în aprilie 2020. Al optulea volum a fost livrat pe 17 iunie.

Manga a câștigat mai multe premii, inclusiv Premiul pentru Noul Creator pentru cea de-a 25-a ediție anuală a Premiului Cultural Tezuka Osamu în 2021 și al 14-lea Premiu Manga Taisho în 2021.

În plus, manga a fost nominalizată pentru cel mai bun manga Shōnen pentru cea de-a 45-a ediție anuală a premiilor Manga Kodansha în 2021 și cea de-a 46-a în mai.

Manga s-a clasat, de asemenea, pe locul 6 pentru cititorii bărbați în ediția din 2022 a lui Takarajimasha Kono Manga ga Sugoi! (This Manga Is Amazing!) și s-a clasat pe locul 17 pe listă anuală a revistei Da Vinci „Cartea Anului” în decembrie 2021.

Coperta volumului 9

Sursă: Shogakukan Shop

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *