Manga

Soshite Akuma wa Seigi o Kataru – O Nouă Manga Planificată pentru 22 Februarie

Numărul din februarie al revistei Gangan Joker de la Square Enix a anunțat vineri că creatorul manga Mahito Aobe va lansa o nouă manga intitulată „Soshite Akuma wa Seigi o Kataru”, mai numită și „And the Devil Deceives Justice”, în numărul revistei din martie pe 22 februarie.

Manga se concentrează pe o școală de băieți cu internat care își pregătește studenții să facă întotdeauna lucrurile bine și să fie de partea justiției, iar studenții sunt asigurați că vor avea o viață de succes după absolvire. Taiga, un profesor care respectă învățăturile școlii despre justiție, îl întâlnește pe Ryuka, un student care era ca un diavol. Curând după întâlnirea lor, are loc un asasinat în interiorul școlii. Diavolul încearcă să zdruncine credințele lui Taiga despre justiție.

Aobe a lansat manga „Count Fujiwara’s Suffering” (Fujiwara Hakushaku no Junan) în revista Monthly Shonen Sirius a Kodansha în 2014. Seria s-a încheiat în 2016. Kodansha a publicat seria în trei volume compilate. Yen Press a licențiat și a publicat manga în engleză digital.

Anunțul din numărul din februarie
al revistei Gangan Joker

Sursă: Revista Gangan Joker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *