Anime

Sorcerous Stabber Orphen – Trailer – Premiera

Site-ul oficial pentru noul anime Sarcerous Stabber Orphen a anunțat luni că va avea premiera pe 12 aprilie. A dezvăluit artiștii piesei tematice și un nou videoclip promoțional.

Showtaro Morikubo, care îi dă vocea lui Orphen și a interpretat temele de deschidere anterioare pentru spectacol, interpretează noua melodie de deschidere „Motive Rain”. Personalul anime-ului a dezvăluit un clip din noua melodie de final „Shūen no Destiny” de Mai Fuchigami.

Fuchigami a interpretat și temele de final anterioare pentru anime.

Noii membri ai distribuției pentru Arcul Sanctuarului includ:

Yōko Hikasa ca Azalie
Akira Ishida ca Armagest
Hiroki Yasumoto ca Jack
Satoshi Hino ca Pluto
Tomoko Kaneda ca Prințesa Lunii de Argint

Majutsushi Orphen Haguretabi: Urban Rama-hen, al treilea sezon, a avut premiera pe canalul AT-X pe 18 ianuarie și rulează și pe Tokyo MX, WOWOW și BS Fuji, precum și pe diverse streaming servicii în Japonia. Crunchyroll transmite sezonul în timp ce este difuzat în Japonia.

Primul sezon a avut premiera în ianuarie 2020 și s-a încheiat cu 13 episoade. Funimation a difuzat anime-ul în japoneză cu subtitrări în engleză, așa cum a fost difuzat în Japonia, și a transmis, de asemenea, un dublaj în engleză. Cel de-al doilea sezon a avut premiera în ianuarie 2021.

J-Novel Club a licențiat romanele și le lansează digital. Compania descrie începutul poveștii:

Orphen este un vrăjitor care a renunțat la prestigiosul Turn of Fangs. Călătoria lui pentru a o salva pe Azalie, o fată pe care o admiră ca pe o soră, l-a adus în orașul plin de viață Totokanta. Aici sunt reuniți pentru prima dată în cinci ani. Dar care este adevărul din spatele transformării ei monstruoase și exact ce secrete se ascund în spatele Sabiei Baldanders…?

Sursă: Site-ul Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *