Anime

SNAFU Climax! OVA – Publică Primul Trailer

MAGES a început să emită vineri un videoclip promoțional pentru noul OVA original „Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru. Kan OVA”, mai numit și „My Teen Romantic Comedy SNAFU Climax! OVA” sau prescurtat „SNAFU Climax! OVA”, adaptat după noul joc video din serie intitulat „Yahari Game Demo Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru. Kan”. Video-ul dezvăluie că jocul va fi lansat pentru Nintendo Switch și PlayStation 4 pe 27 aprilie.

MAGES a emis și un video care prezintă toate jocurile din franciză.

MAGES dezvoltă noul joc, care se bazează pe anime-ul Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru. Kan (My Teen Romantic Comedy SNAFU Climax).

My Teen Romantic Comedy SNAFU Climax (Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru. Kan), a treia sezon de anime televizat bazat pe romane, a debutat în iulie 2020 și a avut 12 episoade. Sentai Filmworks a licențiat seria pentru lansarea în afara Asiei și a difuzat-o pe HIDIVE și Crunchyroll. HIDIVE difuzează și o versiune dublată în engleză pentru serie.

Romanele au inspirat anterior două sezoane anime, care au fost difuzate de Crunchyroll sub numele My Teen Romantic Comedy SNAFU și My Teen Romantic Comedy SNAFU TOO!. Sentai Filmworks a licențiat și a lansat ambele sezoane pe suport de acasă în America de Nord.

Romanele au inspirat anterior și mai multe proiecte de joc. Primul joc, Yahari Game demo Ore no Seishun Love Come ga Machigatteiru., a fost lansat pentru PlayStation Vita în septembrie 2013. Al doilea joc, Yahari Game demo Ore no Seishun Love Come ga Machigatteiru. Zoku, a fost lansat pentru PS Vita în octombrie 2016. Ambele jocuri au venit cu ediții limitate care au inclus un episod OVA. 5pb. a lansat ambele jocuri pentru PlayStation 4 într-un pachet unic în octombrie 2017.

Sursă: Twitter Mages Games

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *