Anime

Skip and Loafer – Mai Multe Distribuții – Premiera

Contul oficial de Twitter pentru anime-ul Skip and Loafer ( Skip to Loafer ) a dezvăluit luni mai multe distribuții pentru anime, precum și data premierei sale din aprilie.
Membrii distribuției suplimentari includ:

Yuka Terasaki ca Mika Egashira

Maaya Uchida ca Yuzuki Murashige

Megumi Han ca Makoto Kurume

Distribuția principală include:

Tomoyo Kurosawa ca Mitsumi Iwakura

Akinori Egoshi ca Sosuke Shima

Kotomi Deai ( Natsume’s Book of Friends ) regizează anime-ul și supraveghează scenariile serialului la PA Works. Manami Umeshita ( Stella Women’s Academy, High School Division Class C3 ) proiectează personajele și servește ca director de animație. Takatsugu Wakabayashi ( Academia Dragonar ) compune muzica.

Crunchyroll transmite anime-ul în timp ce este difuzat în Japonia.

Seven Seas Entertainment lansează manga digital și tipărit în engleză și descrie povestea:

Excelenta studentă Iwakura Mitsumi a visat întotdeauna să-și părăsească micul oraș, să meargă la o universitate prestigioasă și să facă schimbări pozitive în lume. Dar este atât de concentrată să-și atingă obiectivele încât nu este pregătită pentru viața de oraș foarte diferită (și copleșitoare) care o așteaptă într-un liceu din Tokyo. Din fericire, se împrietenește rapid cu Shima Sousuke, un coleg de clasă chipeș care este pe cât de relaxat, pe atât de prea pregătit. Poate această fată naivă de la țară să ajungă la Tokyo cu Sousuke alături?

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *