Manga

Shinigami Tantei Elria no Kai – Se Încheie pe 16 Decembrie

Numărul din decembrie al revistei Shonen Magazine Edge a anunțat joia trecută că manga „Shinigami Tantei Elria no Kai”, mai numită și „The Death God Detective Elria’s Solution”, creată de autorul Reiji Kaitō și artistului Momota Kanzaki, se va încheia în numărul din ianuarie 2023 al revistei pe 16 decembrie.

Manga se concentrează pe un protagonist care se reîncarnează în lumea manga-ului său detectiv preferat, devenind asistentul legendarului detectiv Elria.

Manga a fost lansată în Shonen Magazine Edge în decembrie 2021. Kodansha a publicat primul volum de carte compilată manga în Japonia pe 15 aprilie, iar al doilea volum pe 17 octombrie.

Kaitō a scris seria de romane ușoare Unbreakable Machine-Doll. Kaito a lansat seria de romane ușoare cu ilustrații de LLO în 2009 și a încheiat-o cu volumul al 16-lea în două părți în iulie 2017. Hakaru Takagi a lansat o adaptare manga în revista Monthly Comic Alive a lui Kadokawa în 2010 și al nouălea și ultimul volum a fost expediat în martie 2016.

Romanele au inspirat o adaptare anime pentru televiziune, care a avut premiera în octombrie 2013. Funimation a difuzat serialul în timp ce a fost difuzat în Japonia și a lansat seria pe DVD și Blu-ray Disc cu o dublare în engleză în 2015.

Kaitō și Hiyon Katsuragi au lansat manga Mobile Suit Gundam Valpurgis în revista Gundam Ace a lui Kadokawa în august 2017 și au încheiat-o în octombrie 2019.

Sursă: Shonen Magazine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *