Manga

Shaman King Faust 8: Eien no Eliza – Spin-off – Se Încheie

Aplicația Kodansha Magazine Pocket a publicat sâmbătă capitolul final al epilogului adaptării manga după romanul spin-off Shaman King Faust8: Eien no Eliza (Eliza the Eternal). Kodansha va publica cel de-al treilea și ultimul volum de carte compilată din manga pe 17 august.

Romanul spin-off al manga Shaman King a fost livrat în noiembrie 2018 și explorează relația dintre Johann Faust al VIII-lea și soția sa Eliza, modul în care s-au cunoscut și momentul de tragedie care i-a luat viața Elizei și a determinat-o să fie gardianul lui Faust al VIII-lea (fantomă) .

Tanaka a lansat adaptarea manga în Magazine Pocket în iulie 2021. Kodansha a publicat cel de-al doilea volum al manga pe 17 martie.

Serviciul Comixology Originals și Kodansha USA Publishing publică toată seria manga Shaman King a lui Takei în format digital în engleză și descriu seria:

În lumea Shaman King, șamanii posedă puteri misterioase care le permit să comunice cu zeii, spiritele și chiar morții… iar Manta Oyamada este pe cale să învețe totul despre ei, deoarece clasa sa tocmai a primit un nou student transferat: Yoh Asakura, un băiat de departe în Izumo… și un șaman în antrenament!

Sursa: Site-ul Magazine Pocket

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *