Romane

Sakamoto Days – O Nouă Adaptare – Premiera

Al 46-lea număr de anul acesta al revistei Weekly Shonen Jump a dezvăluit luni că manga Sakamoto Days va primi o adaptare romană în jurul primăverii 2023. Romanul va prezenta o poveste exclusivă.

Suzuki a lansat manga în Weekly Shonen Jump în noiembrie 2020. Suzuki a publicat un one-shot intitulat „Sakamoto” în Jump Giga în decembrie 2019. Shueisha va publica al 9-lea volum pe 4 noiembrie.

Manga are 2 milioane de exemplare în circulație. Manga va avea, de asemenea, un sondaj de popularitate a personajelor, cu un termen limită până pe 30 noiembrie pentru a comemora cea de-a doua aniversare a manga. Alte proiecte de a doua aniversare includ un poster special în numărul de toamnă al revistei Jump Giga din 27 octombrie și timbrele LINE.

Viz Media și MANGA Plus publică manga în engleză digital. MANGA Plus descrie manga:

Taro Sakamoto a fost asasinul suprem, temut de răufăcători și admirat de asasini. Dar într-o zi… s-a îndrăgostit! Pensionare, căsătorie, paternitate și apoi… Sakamoto s-a îngrășat! Tipul dolofan care conduce magazinul de cartier este de fapt un fost asasin legendar! Își poate proteja familia de pericol? Pregătește-te să experimentezi un nou tip de serial de comedie de acțiune!
Viz Media publică și manga în format tipărit și va lansa al cincilea volum pe 13 decembrie.

Sursă: Weekly Shonen Jump numărul 46

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *