Anime

Saint Cecilia and Pastor Lawrence – Primul Trailer Anunță Premiera din Aprilie 2023

Aniplex a dezvăluit sâmbătă, la evenimentul Aniplex Online Fest 2022, un videoclip promoțional pentru anime-ul de televiziune „Saint Cecilia and Pastor Lawrence”, mai numit și „Shiro Seijo to Kuro Bokushi”, adaptat după manga creată de Hazano Kazutake. Videoclipul a dezvăluit premiera anime-ului din Aprilie 2023 și membrii distribuției principale. Evenimentul a dezvăluit și un nou poster pentru anime (vezi mai jos).

Crunchyroll va transmite anime-ul pe măsură ce acesta este difuzat.

Sumie Noro regizează anime-ul la Doga Kobo. Yuka Yamada este responsabilă de compoziția serialului, iar Hiromi Nakagawa se ocupă de proiectarea personajelor. Ruka Kawada compune muzica. Alți membri ai personalului includ Chieko Nakamura ca director artistic, Genta Makabe ca designer de culori, Seiichi Sugiura ca director de fotografie, Mutsumi Takemiya ca editor și Masanori Tsuchiya ca director de sunet.

Kodansha USA Publishing lansează seria în engleză și descrie povestea:

„Sfânta Cecilia este îndrăgită de orășeni – nu numai că este elegantă și liniștită, ci își împărtășește cu bunăvoință înțelepciunea cu toți cei care o caută. Adică până când ultima persoană a plecat – moment în care ea devine total fără speranță! Doar pastorul Lawrence, o ține pe Sfântă laolaltă suficient pentru a-și îndeplini îndatoririle… și, deși poate doar să-l testeze, totul este doar o zi de muncă obișnuită!”

Kazutake a debutat manga în revista Shōnen Magazine R a lui Kodansha în aprilie 2017. Seria este, de asemenea, serializată în aplicația manga Kodansha Magazine Pocket. Kodansha a publicat cel de-al 10-lea volum de carte compilată din manga pe 16 iunie.

Noul poster oficial Saint Cecilia and Pastor Lawrence

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *