Anime

Sailor Moon Cosmos – Publică Un Nou Videoclip

Canalul oficial YouTube pentru franciza Sailor Moon a început marți să difuzeze un nou videoclip pentru „Pretty Guardian Sailor Moon Cosmos the Movie”, filmul anime în două părți care adaptează ultimul arc „Shadow Galactica” din manga originală Sailor Moon a lui Naoko Takeuchi. Videoclipul evidențiază cele Trei Lumini/Sailor Starlights.

Filmele vor avea premiera pe 9 și 30 iunie și vor avea o distribuție care revine.

Saori Hayami joacă rolul lui Taiki Kō/Sailor Star Maker. Marina Inoue îl interpretează pe Seiya Kō/Sailor Star Fighter. Ayane Sakura îl interpretează pe Yaten Kō/Sailor Star Healer.

Nana Mizuki joacă rolul Prințesei Kakyū. Megumi Hayashibara joacă rolul Sailor Galaxia. Kotono Mitsuishi o interpretează pe Chibi Chibi. Mitsuishi, care dă și vocea lui Usagi Tsukino/Sailor Moon, își reia și rolul lui Chibi Chibi din anime-urile anterioare.

Tomoya Takahashi regizează ambele filme la Toei Animation. Kazuyuki Fudeyasu se întoarce pentru a scrie scenariile. Kazuko Tadano, designerul personajelor pentru anime-ul original Sailor Moon, continuă să deseneze personajele. Yasuharu Takanashi se întoarce pentru a compune muzica. Yumiko Soraga este directorul artistic.

Daoko interpretează melodia tematică „Tsuki no Hana” (Moon Flower).

Netflix a început să difuzeze la nivel mondial, pe 3 iunie, proiectul de film anime în două părți Pretty Guardians Sailor Moon Eternal The Movie (Bishōjo Senshi Sailor Moon Eternal), în toată lumea. Proiectul de film în două părți ține loc de un al patrulea sezon pentru Sailor Moon Crystal. Filmele acoperă arcul „Dead Moon” din manga originală a lui Takeuchi.

Primul film a fost inițial programat să se lanseze în Japonia la 11 septembrie 2020, dar a fost amânat pentru ianuarie 2021 din cauza răspândirii noii boli coronavirus (COVID-19) în Japonia. Cel de-al doilea film a fost lansat în Japonia în februarie 2021. Filmele au marcat 25 de ani de când franciza a avut ultima oară o lucrare care a fost proiectată în cinematografele din Japonia.

Cel de-al treilea sezon Sailor Moon Crystal, care a prezentat o nouă echipă și s-a concentrat pe arcul Death Busters (numit și arcul Infinity), a avut premiera în aprilie 2016. Crunchyroll, Niconico și Hulu au difuzat sezonul. Cele trei servicii și altele au difuzat primele două sezoane Sailor Moon Crystal în străinătate, deoarece au debutat online în Japonia. Netflix transmite, de asemenea, în streaming Sailor Moon Crystal.

Viz Media a acordat licență pentru toate cele trei sezoane pentru lansarea în America de Nord. Compania a lansat primul sezon din Sailor Moon Crystal pe DVD și DVD/Blu-ray Disc combo pack în august 2016, al doilea sezon în februarie 2017 și al treilea sezon în decembrie 2017.

Lansarea de către Viz Media a Sailor Moon Stars, al cincilea și ultimul sezon al anime-ului original Sailor Moon care adaptează arcul „Shadow Galactica”, a marcat prima dată când sezonul a primit o lansare home video în America de Nord. Sailor Moon Stars a fost difuzat inițial timp de 34 de episoade între 1996 și 1997.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *