Anime

Ron Kamonohashi: Deranged Detective – O Nouă Adaptare Publică Primul Trailer

Evenimentul Jump Festa ’23 a dezvăluit duminică printr-un prim trailer că manga „Ron Kamonohashi: Deranged Detective”, mai numită și „Kamonohashi Ron no Kindan Suiri”, creată de Akira Amano, primește o adaptare anime.

Shōta Ihata regizează animeul la diomedea. Wataru Watari, care a scris atât romanul ușor, cât și scenariile anime pentru Girlish Number, supraveghează scenariile serialului, iar Masakazu Ishikawa adaptează designul personajelor pentru animație. Yo Tsuji compune muzica la Kadokawa.

MANGA Plus lansează manga digital în engleză și descrie povestea:

„Acest duo neobișnuit aduce adevărul ascuns la lumină! Ron Kamonohashi, un detectiv privat cu probleme serioase, și Totomaru Ishiki, un detectiv de poliție cu inima curată, dar slab, fac echipă pentru a rezolva cele mai derutante mistere! O poveste detectivă palpitantă pentru o nouă generație de la Akira Amano, creatorul filmului „Reborn!” și „Ēldlive”!”

Amano a lansat manga pe site-ul și aplicația Shueisha Shonen Jump+ în octombrie 2020. Shueisha va publica cel de-al nouălea volum al manga pe 4 ianuarie.

Amano a lansat manga „Reborn!” în revista Weekly Shonen Jump a lui Shueisha în 2004 și s-a încheiat în 2012. Adaptarea anime pentru televiziune a manga a rulat din 2006 până în 2010. Crunchyroll și Viz Media au difuzat anime-ul în afara Japoniei. Discotek Media a licențiat anime-ul și l-a lansat pe Blu-ray Disc în septembrie și octombrie 2018. Viz Media a lansat 16 volume din manga de 42 de volume în America de Nord. Manga a inspirat patru piese de teatru.

Amano a lansat manga elDLIVE pe aplicația predecesoră a lui Shonen Jump+, Jump Live, în august 2013. Manga a trecut la Shonen Jump+ când aplicația a fost lansată în septembrie 2014. Manga s-a încheiat în noiembrie 2018. Shueisha a publicat cel de-al 11-lea și ultimul volum al manga în februarie 2019. Media a publicat primele trei capitole ale manga în engleză digital în septembrie-octombrie 2014, ca parte a inițiativei sale „Jump Start”, iar ulterior a publicat manga digital și tipărit.

O adaptare anime pentru televiziune elDLIVE a avut premiera în Japonia în ianuarie 2017. Crunchyroll a difuzat serialul subtitrat în limba engleză, așa cum a fost difuzat în Japonia, iar Funimation a transmis un dublaj în engleză.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *