Anime

Romantic Killer – Un Nou Trailer Promoțional

Netflix a dezvăluit marți un nou trailer pentru anime-ul „Romantic Killer”, adaptare după manga creată de Wataru Momose. Trailerul a dezvăluit noi membri ai distribuției și, de asemenea, dezvăluie și previzualizează melodia tematică a anime-ului „Romantic Love ~Renai Shimasen ka?☆~” (Won’t You Fall in Love) de Mikako Komatsu.

Serialul va debuta pe Netflix pe 27 octombrie.

Distribuția include (de la stânga la dreapta în imaginea de mai sus):
Yuichiro Umehara ca Tsukasa Kazuki, un tip chipeș de la școala lui Anzu
Gakuto Kajiwara ca Junta Hayami, asul baseballului de liceu și prietenul din copilărie al lui Anzu
Natsuki Hanae ca Hijiri Koganei, un descendent bogat
Kenjiro Tsuda ca Tsuchiya, majordomul personal al lui Hijiri
Manaka Iwami ca Saki, cel mai bun prieten al lui Anzu
Hiro Shimono în rolul lui Manato, prietenul cu care Tsukasa își poate lăsa garda jos


Rie Takahashi (cea din stânga în imaginea de mai sus) o interpretează pe protagonista Anzu Hoshino (centru stânga), în timp ce Mikako Komatsu (cea din dreapta) o joacă pe Riri (centru dreapta).

Kazuya Ichikawa regizează anime-ul la Domerica. Sayuri Ooba se ocupă de compoziția serialului și, de asemenea, scrie scenarii alături de Hiroko Fukuda. Arisa Matsuura se ocupă de proiectarea personajelor. Ryo Kawasaki și Tomoyuki Kono compun muzica. YURiKA va interpreta tema melodiei de deschidere a anime-ului „ROMA☆KiRA”.

Netflix descrie anime-ul:

„Anzu Hoshino este o fată de liceu „de tip non-eroină” care nu acordă atenție modei sau romantismului și își petrece fiecare zi jucând jocuri video. Când vrăjitorul Riri apare brusc, Anzu este forțată să participe la proiectul Lumii Magice pentru a opri scăderea populației. Această comedie romantică descrie ce se întâmplă atunci când Anzu trece de la o viață scufundată în cele trei lucruri ale ei preferate – jocuri video, ciocolată și pisici – la a fi înconjurată de băieți frumoși. Anzu este fermă în afirmația ei că nu și-a dorit niciodată să trăiască într-un joc de simulare a întâlnirilor. Ea întâlnește un tip frumos care este atât de popular încât doare, un prieten din copilărie curat și atletic și un tânăr frumos și bogat, care este naiv în privința lumii exterioare. Prin întâlnirea cu Anzu, toți încep să se schimbe treptat.”

Momose a lansat manga în Shonen Jump+ în iulie 2019 și a încheiat-o în iunie 2020. Shueisha a publicat al patrulea și ultimul volum de carte compilată în septembrie 2002.

Sursă: Canalul de Youtube

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *